search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:35
MENU CLOSE

BBC: «Υπάρχει πιο καυτή ομάδα από τον Ολυμπιακό;»

04.01.2016 11:16
BBC: «Υπάρχει πιο καυτή ομάδα από τον Ολυμπιακό;» - Media

Ύμνοι των Άγγλων για τον Ολυμπιακό, με το BBC να αναρωτιέται αν τη φόρμα του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή μπορεί να τη χτυπήσει άλλος ευρωπαϊκός σύλλογος.

 

Ύμνοι των Άγγλων για τον Ολυμπιακό, με το BBC να αναρωτιέται αν τη φόρμα του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή μπορεί να τη χτυπήσει άλλος ευρωπαϊκός σύλλογος.

Οι «ερυθρόλευκοι» περάσαν και από τη Νέα Σμύρνη χάρη στο 3-1 επί του Πανιωνίου κάνοντας το 16 στα 16 στη Super League.

Με τις 16 σερί νίκες ο Ολυμπιακός ισοφάρισε το προηγούμενο ρεκόρ του και το BBC αναρωτιέται στο θέμα του αν υπάρχει πιο καυτή ομάδα από τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

Το ρεπορτάζ των Άγγλων στέκεται στο μοναδικό επίτευγμα των παικτών του Μάρκο Σίλβα και στη διαφορά που έχουν πάρει στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League, επισημαίνοντας την κυριαρχία του Ολυμπιακού στους εγχώριους τίτλους.

Όπως επισημαίνεται, με νίκη επί του Λεβαδειακού την επόμενη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός θα φτάσει τις 17 συνεχόμενες, σπάζοντας έτσι ακόμα ένα ρεκόρ.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:34