search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:24
MENU CLOSE

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας «ανοίγει» τα χαρτιά του (Live)

05.01.2016 11:08
Τζιτζικώστας: Κατά την άποψή μου η καραντίνα θα περάσει και τη 14η Δεκεμβρίου - Media

Τη στάση που θα κρατήσει στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία, ανακοινώνει ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

 

Τη στάση που θα κρατήσει στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία, ανακοινώνει ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα δώσει επίσημα την στήριξη του σε έναν από τους δύο υποψηφίους για την ηγεσία του κόμματος, ωστόσο, πηγές από το περιβάλλον του αναφέρουν πως με όσα θα πει στην τοποθέτηση του θα φανεί προς ποιον από τους δύο μονομάχους «κλίνει».

Οι εισηγήσεις που δέχεται ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας είναι να παραμείνει συνεπής στις θέσεις του και να μην πάρει δημόσια θέση υπέρ κάποιου υποψηφίου. Εξάλλου πριν τον πρώτο γύρο από τη  μία «κατηγορούσε» τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη σχετικά με τις θέσεις του για την ανανέωση του κόμματος, ενώ από την άλλη είχε ταχθεί εναντίον των πολιτικών τζακιών και της οικογενειοκρατίας, βάλλοντας ουσιαστικά εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τζιτζικώστας συνομιλεί το τελευταίο διάστημα με στενούς συνεργάτες και των δύο υποψηφίων, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει υπάρξει κάποια συμφωνία με καμία από τις δύο πλευρές.

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη από χθες ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ο οποίος είχε συναντήσεις με στελέχη που προέρχονται κυρίως από τον χώρο της αυτοδιοίκησης, σε μια προσπάθεια να προελκύσει ψηφοφόρους από το στρατόπεδο του Απόστολου Τζιτζικώστα. O Ευάγγελος Μεϊμαράκης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου (στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace) στα τοπικά μέσα. 

Στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας βρίσκεται και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, o οποίος έχει συναντήσεις με στελέχη και μέλη του κόμματος και την Τετάρτη θα παραστεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων στην παλιά παραλία της Θεσσαλονίκης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:24