search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:04
MENU CLOSE

Κάνει τριχωτά έργα τέχνης στην… πλάτη του! (Photos)

05.01.2016 07:38
Κάνει τριχωτά έργα τέχνης στην… πλάτη του! (Photos) - Media

Για ορισμένους άνδρες οι τρίχες στην πλάτη αποτελούν πρόβλημα, ωστόσο ο 35χρονος Μάικ Γουλφ από το Αϊντάχο των ΗΠΑ αποφάσισε να κάνει… έργα τέχνης με αυτές.

 

Για ορισμένους άνδρες οι τρίχες στην πλάτη αποτελούν πρόβλημα, ωστόσο ο 35χρονος Μάικ Γουλφ από το Αϊντάχο των ΗΠΑ αποφάσισε να κάνει… έργα τέχνης με αυτές.

Ο Γουλφ δήλωσε στο αμερικανικό κανάλι ειδήσεων KTVB-TV ότι ένιωθε άσχημα για το τριχωτό του σώμα μέχρι που ζήτησε από έναν φίλο του να σχηματίσει μια αμερικάνικη σημαία με τις τρίχες στην πλάτη του.

«Όλοι κοροϊδεύουν τον άνδρα με τρίχες στην πλάτη. Λοιπόν, τώρα είναι η στιγμή μου να λάμψω, σωστά;» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την σύζυγο του Γουλφ, ίσως να ευθύνεται εκείνη για την επιθυμία του να μετατρέπει τις τρίχες της πλάτης του σε έργα τέχνης: «Ίσως να μην έπρεπε να του δώσω τόση αυτοπεποίθηση με τις τρίχες της πλάτης του».

Ο φίλος του Γουλφ, και γραφίστας, Τάιλερ Χάρντινγκ σκαρφίζεται νέα μοτίβα για να σχεδιάσει στην πλάτη του Γουλφ, όπως έναν τριχωτό νυχτερινό ουρανό. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει αρκετά σχέδια που θα συμπεριληφθούν σ’ ένα ημερολόγιο του 2016, το οποίοι θα πωλείται για φιλανθρωπικό σκοπό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:02