search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:48
MENU CLOSE

Διεμφυλική γυναίκα κατηγορείται για βιασμό ανήλικης όσο ήταν ακόμα άνδρας

05.01.2016 11:20
Διεμφυλική γυναίκα κατηγορείται για βιασμό ανήλικης όσο ήταν ακόμα άνδρας - Media

Η Davina Ayrton είναι πλέον μια 34χρονη γυναίκα και καλείται να αντιμετωπίσει ένα γεγονός από το παρελθόν της, όταν ήταν ακόμα άνδρας και λεγόταν David Ayrton.

 

Η Davina Ayrton είναι πλέον μια 34χρονη γυναίκα και καλείται να αντιμετωπίσει ένα γεγονός από το παρελθόν της, όταν ήταν ακόμα άνδρας και λεγόταν David Ayrton.

Μια κοπέλα, το όνομα της οποίας για λόγους ασφαλείας δεν έχει δημοσιοποιηθεί, κατηγορεί την Davina πως τη βίασε το 2004, όταν το θύμα ήταν μόλις 15 χρονών.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «τελείωσε πολύ γρήγορα αλλά εγώ ένιωσα σα να πέρασε μια αιωνιότητα. Είχε ξαπλώσει πάνω μου, πρέπει να ήταν μόνο για κάποια δευτερόλεπτα αλλά ένιωθα πως ήταν ολόκληρα λεπτά. (..) Προσπάθησα να τον χαστουκίσω αλλά δε μπορούσα να κουνήσω το χέρι μου. Φώναζα να φύγει από πάνω μου αλλά με κρατούσε κάτω με το βάρος του σώματος του».

Το θύμα παραδέχθηκε πως είχαν καταναλώσει και οι 2 αλκοόλ εκείνη την ημέρα και πως το συμβάν είχε καταγγελθεί στην αστυνομία αλλά είχε επιλέξει να μην μιλήσει μαζί τους.

Το θέμα ξαναβγήκε στην επιφάνεια όταν η Ayrton παραδέχθηκε σε κάποιον στο κέντρο φροντίδας πως «έκανα κάτι στο παρελθόν που δε θα ‘πρεπε να είχα κάνει, βίασα κάποιον». Η αστυνομία κλήθηκε αμέσως και άνοιξε εκ νέου την παλιά υπόθεση.

Ο δικαστής Ian Pearson δήλωσε πως η Ayrton έχει δυσκολίες μάθησης ενώ η κατηγορούμενη, η οποία δήλωσε αθώα, συνοδευόταν από λειτουργό στο δικαστήριο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:46