search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:18
MENU CLOSE

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί εκτάκτως

05.04.2011 16:49
Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί εκτάκτως  - Media

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ εκτάκτως, λόγω απεργίας, την Τετάρτη, 6 Απριλίου το «ΠΟΝΤΙΚΙ» με πρωτοσέλιδο τίτλο «Τούρκικο «πόδι» στο Καστελόριζο» κα αναλυτικό ρεπορτάζ για την ξεκάθαρη τοποθέτηση της Άγκυρας, σύμφωνα με την οποία το ελληνικό νησί «πλέει» στην τουρκική υφαλοκρηπίδα!!! Την ώρα που οι γείτονες δημιουργούν άλλη μια γκρίζα ζώνη, ο Δρούτσας φυτεύει… δεντράκια στο νησί.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ εκτάκτως, λόγω απεργίας, την Τετάρτη, 6 Απριλίου το «ΠΟΝΤΙΚΙ» με πρωτοσέλιδο τίτλο «Τούρκικο «πόδι» στο Καστελόριζο» κα αναλυτικό ρεπορτάζ για την ξεκάθαρη τοποθέτηση της Άγκυρας, σύμφωνα με την οποία το ελληνικό νησί «πλέει» στην τουρκική υφαλοκρηπίδα!!! Την ώρα που οι γείτονες δημιουργούν άλλη μια γκρίζα ζώνη, ο Δρούτσας φυτεύει… δεντράκια στο νησί.  (Σελ.9)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Από το κακό στο χειρότερο… Ζόρικο φλερτ με τη χρεοκοπία από τρόικα και κερδοσκόπους. Με πακέτο άγριων μέτρων η κυβέρνηση επιχειρεί να θέσει το δίλημμα: Συμφωνείστε ή εκλογές. (Σελ. 4-5, 50-51)

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Τις πιο δύσκολες εβδομάδες του βίου της περνάει η κυβέρνηση. Η υποδοχή του τριπλού πακέτου στις 15 Απριλίου από τους βουλευτές της και την κοινωνία κρίνει, κατά πολλούς, την κυβερνητική σταθερότητα. (Σελ. 10-11)

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Το «Π» παρουσιάζει μια ανάγλυφη εικόνα της παθογένειας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ποιος ανάβει το φυτίλι της βίας στα γήπεδα και τι πρέπει να γίνει για να σβηστεί. (Σελ. 15-17)

ΚΕΡΑΤΕΑ: Μια ιστορία χωρίς τέλος οδηγεί σε απελπισία τα ΜΑΤ, τον Ραγκούση και τον Παπουτσή, που βλέπουν κάθε τους προσπάθεια να ρίχνει λάδι στη φωτιά και να πέφτει στο κενό. (Σελ. 21)

ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ που κυκλοφορεί με το «Π»:  Συνέντευξη της Τίνας Μπιρμπίλη που σηκώνει το γάντι και απαντά σε εκείνους που την κατηγορούν για οικολογικό ακτιβισμό και για μπλοκάρισμα επενδυτικών σχεδίων. Μιλά για τις αντιπαραθέσεις της με βουλευτές, επισημαίνει ότι κανένας σχεδιασμός δεν μπορεί να επιβληθεί στο Ελληνικό και απαντά σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι κτίζει αριστερό προφίλ για τις επικείμενες εκλογές. Ακόμα: τα ζόμπι και τα λόμπι των πυρηνικών. Πως «εξαφανίζονται» από το κάδρο επιστήμονες, τι παιγνίδια και τι ποσά παίζονται στους διαδρόμους των Βρυξελλών.

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Ο Γιάννης Κακλέας σκηνοθετεί το έργο της Λούλας Αναγνωστάκη «Διαμάντια και Μπλουζ» στο ΚΘΒΕ και μιλάει για τον κρίσιμο ρόλο που πρέπει να παίξουν οι καλλιτέχνες πηγαίνοντας ενάντια στην εξουσία και τον φόβο που σπείρει στην κοινωνία.

Ακόμη: Η ανησυχία για τις θεατρικές επιχορηγήσεις,  το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του Νίκου Μεγγρέλη για τους δημοσιογράφους που πεθαίνουν κάθε χρόνο στις εμπόλεμες ζώνες και η αποθέωση της Ζωζώς Σαπουντζάκη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24