search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:08
MENU CLOSE

Και τώρα μπορείτε να πάτε AGAMOI THYTAI…(Photos)

07.01.2016 12:19
Και τώρα μπορείτε να πάτε AGAMOI THYTAI…(Photos) - Media

Μια παράσταση-αγχολυτικό, ένα πρόγραμμα-αντικαταθλιπτικό, μια διαρκής αναζήτηση ισοδυνάμων γέλιου κόντρα στην εθνική μελαγχολία, παρουσιάζουν φέτος στο ANODOS Live Stage, οι ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ.

 

Μια παράσταση-αγχολυτικό, ένα πρόγραμμα-αντικαταθλιπτικό, μια διαρκής αναζήτηση ισοδυνάμων γέλιου κόντρα στην εθνική μελαγχολία, παρουσιάζουν φέτος στο ANODOS Live Stage, οι ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ.

Με όνομα βαρύ και ιστορία 25 χρόνων οι ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ, βάζουν, σε κάθε τους εμφάνιση, πολύ ψηλά τον πήχη της διασκέδασης και ένα μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό τους: Η παράσταση που παρουσιάζουν, να κάνει κάθε φορά, ένα βήμα παραπάνω από την προηγούμενη. Και πάντα το καταφέρνουν. Ίσως γιατί έχουν μάθει να αφουγκράζονται και να μην προσπερνούν όσα συμβαίνουν γύρω μας…

AGAMOI THYTAI SELFiE. Εξαιρετικά κείμενα, καταπληκτικές ερμηνείες, ανεπανάληπτες ατάκες, πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα, μοναδική χημεία επί σκηνής. Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και η παρέα του, έχουν βρει τον τρόπο και την συνταγή να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Φέτος, ενισχυμένοι με το «βαρύ πυροβολικό» Σπύρο Παπαδόπουλο και Κώστα Μακεδόνα,  η ομάδα έγινε αχτύπητη…

Οι «παλιοσειρές» Ιεροκλής Μιχαηλίδης και Δημήτρης Σταρόβας, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Ιεροκλής που έχει την ευθύνη και την σκηνοθεσία της παράστασης, τα σπάει… Και ως Νονός και ως γύφτος και ως γιαγιά της ροκ, πάνω αλλά και πίσω από τη σκηνή. Ο Σταρόβας, ήρεμη δύναμη. Πληθωρικός όπως πάντα, ατακαδόρος παντός καιρού, σολάρει ασταμάτητα με ή χωρίς την κιθάρα του…

Από κοντά η Ρούλα Μανισάνου, συνοδοιπόρος 25 χρόνια σε αυτή την υπέροχη παρέα και ο πολυτάλαντος μαέστρος, Γιώργος Χατζής.

«Νέο αίμα», ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και ο Γιώργος Χρυσοστόμου, κερδίζουν εντυπώσεις και χειροκρότημα. Ιδιαίτερη στιγμή για τον Πυγμαλίωνα η ερμηνεία του «Unchain my heart» του Joe Cocker και υπόκλιση στον Γιώργο Χρυσοστόμου για το, πραγματικά καταπληκτικό, σόλο-παντομίμα.

Ο μουσαφίρης Σπύρος Παπαδόπουλος, σαν έτοιμος από καιρό… για την πρώτη του συνεργασία με τους Άγαμους. Με ερμηνείες-απόσταγμα της πολυετούς εμπειρίας του στο θέατρο και στην τηλεόραση, επανακάμπτει ως βιρτουόζος της επιθεώρησης και δίνει ρεσιτάλ, ειδικά ως παπάς… νέας τεχνολογίας.

Για τον αηδονόλαλο, όπως τον αποκαλεί ο Ιεροκλής, Κώστα Μακεδόνα τι να πει κανείς. Γνήσια λαϊκή φωνή, απεριόριστο ρεπερτόριο, σπουδαία τραγούδια. Είναι η φωνή του… κεφιού, σε μια παράσταση που τα έχει όλα.

Κείμενα στην… πένα  με σάτιρα επιπέδου, χειρουργικής ακρίβειας πολιτικές παρεμβάσεις, και χιούμορ υψηλής αισθητικής από τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και την αρωγή του Χρήστου Τολιάδη.

Από τις κορυφαίες στιγμές της παράστασης, το σκετς για τα capital controls, όταν όλοι σχεδόν οι συντελεστές βρίσκονται επί σκηνής. Διάλογοι, ατάκες και ερμηνείες για γέλιο μέχρι δακρύων…

Ατάκα που τσακίζει κόκκαλα, διά στόματος Ιεροκλή Μιχαηλίδη: «Το δυσάρεστο για τη χώρα είναι ότι επικοινωνούμε στο εξωτερικό με τα αγγλικά του Τσίπρα και στο εσωτερικό με τα Ελληνικά του Τσακαλώτου…»

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, AGAMOI THYTAI SELFiE στο ANODOS LIVE STAGE (Πειραιώς 183). 

Τηλέφωνο 210 3468100

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:08