search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:31
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο νέος Σβαρτζενέγκερ – Είναι 3 ετών και έχει κοιλιακούς και μπράτσα από τη γυμναστική (Photos)

07.01.2016 17:20
Αυτός είναι ο νέος Σβαρτζενέγκερ – Είναι 3 ετών και έχει κοιλιακούς και μπράτσα από τη γυμναστική (Photos)  - Media

Κάνει καθημερινά γυμναστική, τραμπολίνο, τρέξιμο, κοιλιακούς και ήδη στο 3χρονο κορμάκι του έχουν σχηματιστεί μπράτσα και «φέτες» κοιλιακοί

 

 

Κάνει καθημερινά γυμναστική, τραμπολίνο, τρέξιμο, κοιλιακούς και ήδη στο 3χρονο κορμάκι του έχουν σχηματιστεί μπράτσα και «φέτες» κοιλιακοί

Τον λένε Ντας και γεννήθηκε πριν από 3 χρόνια. Η μητέρα του η Ούρσουλα φαίνεται ότι πιστεύει πως με το να κάνει το παιδί της από τόσο μικρή ηλικία εντατικά γυμναστική, θα είναι υγιές και όταν μεγαλώσει θα αποκτήσει ένα αξιοζήλευτο κορμί.

Η ίδια λέει επίσης πως κατάλαβε ότι το παιδί της έχει ροπή στον αθλητισμό, όταν μια μέρα καθώς του άλλαζε πάνα πριν από 6 μήνες παρατήρησε ότι είχαν αρχίσει να σχηματίζονται κοιλιακοί που θα ζήλευαν και μεγάλοι άνδρες. «Όπως σήκωσα τα πόδια του να του περάσω την πάνα από κάτω παρατήρησα ότι έχουν σχηματιστεί στην κοιλιά του τα περίφημα six pack.

Η κοιλιά του είχε γίνει φέτες σαν να έκανε γυμναστική»

Καθώς ο Ντας μεγάλωνε, το κορμάκι του άρχισε να αναπτύσσει μύες. Σε καθημερινή βάση πλέον κάνει κάμψεις, κοιλιακούς πους απς, και τραμπολίνο. Η Ούρσουλα ανεβάζει φωτογραφίες του στο ίντερνετ και μάλιστα ο μικρός έχει αποκτήσει χιλιάδες ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τον αποκαλούν και musclylittlemonster, δηλαδή το γεμάτο μύες μικρό τερατάκι.

«Ελπίζω να συνεχίσει να αγαπά τη γυμναστική και γιατί όχι μια μέρα να τον δω να συμμετέχει σε ολυμπιακούς αγώνες» λέει η Ούρσουλα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:28