search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:37
MENU CLOSE

Το Μεξικό, οι τεκίλες και ο Πάπας (Video)

08.01.2016 07:24
Το Μεξικό, οι τεκίλες και ο Πάπας (Video) - Media

Το Φεβρουάριο θα γίνει η αναμενόμενη επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στο Μεξικό και εξ αιτίας αυτής έχουν αρχίσει ήδη οι προετοιμασίες στην πόλη.

 

Το Φεβρουάριο θα γίνει η αναμενόμενη επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στο Μεξικό και εξ αιτίας αυτής έχουν αρχίσει ήδη οι προετοιμασίες στην πόλη.

Η ασφάλεια του Πάπα είναι προφανώς θέμα ύψιστης σημασίας και για αυτό οι αρχές αναμένεται να κινητοποιήσουν περίπου 10,000 αστυνομικούς οι οποίοι θα είναι παραταγμένοι κατά μήκος της διαδρομής που αναμένεται να ακολουθήσει η πομπή του Πάπα.

Στην πόλη του Μεξικό υπολογίζεται πως θα καταφθάσουν περίπου 300,000 προσκυνητές για δουν τον ποντίφικα και, όπως και στην περυσινή του περιοδεία στις ΗΠΑ, ο Πάπας Φραγκίσκος έχει δηλώσει πως θέλει να συνομιλήσει με όσο περισσότερους μπορεί.

Ο ίδιος ο Πάπας δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για τα μέτρα ασφαλείας και η μόνη του έννοια είναι το αν θα επηρεάσουν καθόλου την επικοινωνία του με τους πιστούς. Έχει επίσης δηλώσει πως θα επισκεφθεί την διάσημη εκκλησία της Παναγίας της Γουαδελούπης.

Ένας ιερέας από το Μεξικό επισκέφθηκε πρόσφατα το Βατικανό και φώναζε στον Πάπα Φραγκίσκο πως τον περιμένουνε στο Μεξικό. Ο ποντίφικας τον άκουσε, σταμάτησε μπροστά του και τον ρώτησε «με τεκίλα», δείχνοντας για άλλη μια φορά την άνεση που τον έχει κάνει αγαπητό σε όλο τον κόσμο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:37