search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:18
MENU CLOSE

O Μητσοτάκης απαντά στον Μεϊμαράκη: Eγώ για 10 χρόνια δούλεψα – Το κόμμα είναι σε κώμα (Video)

09.01.2016 09:59
O Μητσοτάκης απαντά στον Μεϊμαράκη: Eγώ για 10 χρόνια δούλεψα - Το κόμμα είναι σε κώμα (Video) - Media

«Το κόμμα είναι σε κώμα. Αν καταφέρω να κερδίσω θα έχω ισχυρή εντολή να ανανεώσω τη ΝΔ. Το δίλημμα είναι στασιμότητα ή δημιουργική ανανέωση», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προαναγγέλλοντας βαθιές αλλαγές στη Νέα Δημοκρατία, αν βγει ο  ίδιος πρόεδρος. 

 

«Το κόμμα είναι σε κώμα. Αν καταφέρω να κερδίσω θα έχω ισχυρή εντολή να ανανεώσω τη ΝΔ. Το δίλημμα είναι στασιμότητα ή δημιουργική ανανέωση», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προαναγγέλλοντας βαθιές αλλαγές στη Νέα Δημοκρατία, αν βγει ο  ίδιος πρόεδρος. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega πρόσθεσε: «Η ΝΔ έχει μια σειρά από στελέχη που ποτέ δεν κατάλαβα τι κάνουν, θα αξιοποιηθούν.  Δεν έχω την υποχρέωση να συνεργαστώ με όλους».

«Δεν γίνεται να έχουμε μία πλούσια, μεγάλη και σπάταλη οργανωτική δομή, ενώ την ίδια ώρα δεν μπορούμε να πληρώσουμε τους εργαζόμενούς μας», ανέφερε, ενώ προανήγγειλε την αποχώρηση της Ν.Δ. από το κτίριο της Συγγρού.

Απαντώντας στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αναφορικά με το γεγονός ότι δεν είχε πολιτευτεί αρκετά νωρίς και δεν έχει δώσει μεγάλο αγώνα για τη Νέα Δημοκρατία, σημείωσε:

«Αν ήθελα αξιοποιώντας και το πλεονέκτημα του ονόματός μου να είχα πολιτευτεί θα το είχα κάνει και νωρίτερα από τα 36 μου. Θα γυρίσω τούμπα το σκεπτικό του κ. Μεϊμαράκη και θα πω ότι για μένα είναι συγκριτικό πλεονέκτημα ότι εγώ για 10 χρόνια δούλεψα. Κι όταν θα προχωρήσω αύριο σε μια ανανέωση και έναν εμπλουτισμό των ψηφοδελτίων το πρώτο πράγμα που θα κοιτάω αν κάποιος θέλει να υπηρετήσει τη ΝΔ θα είναι αν έχει κολλήσει ένσημα κι αν είναι γειωμένος στην κοινωνία».

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα είναι ο νικητής το εκλογών, καθώς «το ρεύμα είναι με τη δική μου υποψηφιότητα».

Ειδική μνεία έκανε στην προσωπική του διαδρομή, σημειώνοντας ότι «είμαι στη Ν.Δ. από 15 ετών, έχοντας δώσει τις δικές μου μάχες».

Ακόμη, για άλλη μια φορά προανήγγειλε τη διενέργεια συνεδρίου – ενδεχομένως και έκτακτου – σε μικρό χρονικό διάστημα, το οποίο θα επιλέξει και νέο γραμματέα του κόμματος..

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10