search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:19
MENU CLOSE

Όταν μια μουσουλμάνα εμφανίστηκε σε προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ

09.01.2016 11:09
Όταν μια μουσουλμάνα εμφανίστηκε σε προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ - Media

Το «έλα να δεις» έγινε σε προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στην Νότια καρολίνα, όταν στις εξέδρες εμφανίστηκε μια γυναίκα με μαντίλα.

 

Το «έλα να δεις» έγινε σε προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στην Νότια καρολίνα, όταν στις εξέδρες εμφανίστηκε μια γυναίκα με μαντίλα. Η 56χρονη αεροσυνοδός Rose Hamid σίγουρα έκανε αίσθηση, όταν σηκώθηκε όρθια ενώ ο υποψήφιος για το χρίσμα από το στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών μιλούσε για τους Σύρους πρόσφυγες λέγοντας ότι όλοι τους συνδέονται με τον Isis, ενώ πρέπει να αππαγορευτεί η είσοδος όλων των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ.

Μόλις την είδαν οι υποστηρικτές του Τράμπ, σύμφωνα με το  CNN άρχισαν να ουρλιάζουν και να της φωνάζουν να φύγει, να εξαφανιστεί. Ενώ υπήρξε και κάποιος που ούρλιαζε πως η γυναίκα έχει πάνω της βόμβα. Όμως η Rose διατήρησε την ψυχραιμία της, όπως και ο σύντροφος της που ήταν μαζί της και απλά είπε πως εμφανίστηκε σε αυτήν την εκδήλωση για να δώσει την ευκαιρία στους υποστηρικτές του Τραμπ να συναντήσουν στη ζωή τους έναν μουσουλμάνο γιατί σίγουρα δεν έχουν δει ποτέ!

Οι έξαλλοι οπαδοί του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου έβγαλαν σηκωτή την 56χρονη γυναίκα από την αίθουσα.

Σε δηλώσεις της είπε πως δεν την φέρθηκαν όλοι τόσο άσχημα, αλλά υπήρξαν και κάποιοι που της ζήτησαν συγγνώμη που την «πετούν» έξω.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15