search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:29
MENU CLOSE

Ο Βασ. Παπακωνσταντίνου απαντά για τα 16.500 στη Βουλγαρία: Δεν είχα ιδέα… (Video)

11.01.2016 11:02
Ο Βασ. Παπακωνσταντίνου απαντά για τα 16.500 στη Βουλγαρία: Δεν είχα ιδέα... (Video) - Media

Την απάντηση του σχετικά με το δημοσίευμα για την πληρωμή του στη Βουλγαρία μετά από συναυλία που έδωσε στην Ξάνθη, έδωσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

 

Την απάντηση του σχετικά με το δημοσίευμα για την πληρωμή του στη Βουλγαρία μετά από συναυλία που έδωσε στην Ξάνθη, έδωσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή στον ΑΝΤ1 ο δημοφιλής καλλιτέχνης είπε χαρακτηριστικά: «Μπορείτε να πάτε στην εφορία του Χολαργού και να δείτε εκεί κατατεθειμένη την αμοιβή μου, όποια κι αν είναι αυτή. Είναι φορολογημένη ήδη. Ιδέα δεν είχα ειλικρινά. Ξέρω να ξεχωρίζω τι είναι το νόμιμο από το ηθικό. Αν το ήξερα, ειλικρινά σας λέω, θα είχα αντιδράσει», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν πήρε 16.500€ για την εμφάνισή του αυτή; «Είναι 8.000 και αυτό αφορά τη δουλειά 25 ατόμων. Μακάρι να είχα τέτοια μεροκάματα!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:27