21/08/2019 19:56:28

«Οι επιθέσεις στην Κολωνία δεν πρέπει να οδηγήσουν σε γενική καχυποψία κατά των προσφύγων» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας

«Οι επιθέσεις στην Κολωνία δεν πρέπει να οδηγήσουν σε γενική καχυποψία κατά των προσφύγων» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας - Media

   

 

Το γεγονός ότι αλλοδαποί βρίσκονται πίσω από τη βία στην Κολωνία της νύκτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς δεν πρέπει να αποσιωπηθεί, αλλά δεν πρέπει και να οδηγήσει τους ανθρώπους προς μία γενικευμένη καχυποψία κατά των προσφύγων και των μεταναστών, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας ντε Μεζιέρ.

Χαρακτηρίζοντας τις επιθέσεις "απολύτως απαράδεκτες", δήλωσε ότι είναι επείγον να συμφωνηθεί η εισαγωγή νέας σκληρότερης νομοθεσίας για την τιμωρία των δραστών, λέγοντας ότι η Γερμανία δεν έχει την πολυτέλεια για μακρές, διχαστικές συζητήσεις για την τροποποίηση του νόμου.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.