search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:00
MENU CLOSE

«Φιλελέ»… συνωστισμός στην πόρτα της ΝΔ μετά την εκλογή Μητσοτάκη (Photos)

11.01.2016 19:39
Σοκαριστικό τροχαίο στη Συγγρού: Επιχείρησε να διασχίσει τη λεωφόρο και τον παρέσυρε αμάξι - Media
 
Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, έφερε πλατιά χαμόγελα τόσο εντός του κόμματος, όσο πολύ περισσότερο εκτός αυτού.

 

Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, έφερε πλατιά χαμόγελα τόσο εντός του κόμματος, όσο πολύ περισσότερο εκτός αυτού.

Στελέχη του κόμματος που έχουν αποχωρήσει, στελέχη άλλων κομμάτων του νεοφιλελεύθερου χώρου έδειξαν να τρέφουν ελπίδες για ανασύνταξη του ευρύτερου φιλελεύθερου χώρου, ενώ δεν είναι λίγες οι φήμες που θέλουν την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να δρομολογεί κινήσεις επανασυσπείρωσης της παράταξης.

Ο κάποτε υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Μάνος, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Ο Θοδωρής Σκυλακάκης, πρόεδρος της «Δράσης» και πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Η αντιπρόεδρος της Δράσης και πρώην στέλεχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Μιράντα Ξαφά δεν έμεινε μονάχα στα λόγια, αλλά βρέθηκε και στον ΕΒΕΑ για να ψηφίσει για αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, παρότι είναι αντιπρόεδρος του κόμματος «Δράση» που στις τελευταίες εκλογές συμμετείχε με υποψηφίους στα ψηφοδέλτια του Ποταμιού.

 

Και αφού μιλήσαμε για Ποτάμι, δεν θα μπορούσε να λείψει και η πρώην βουλευτής του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη, Αντιγόνη Λυμπεράκη, που χαρακτήρισε τη νίκη του Κυριάκου, νίκη για όλους τους μεταρρυθμιστές. Ένας λόγος παραπάνω είναι και η συγγενική τους σχέση, καθώς όπως είναι γνωστό, η Αντιγόνη Λυμπεράκη είναι ξαδέρφη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

 

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, ότι ευρεία σύσκεψη του Ποταμιού τη Δευτέρα, έβαλε… χέρι σε «όσους βιάστηκαν να χαρούν» για την εκλογή Μητσοτάκη.  

Η σχετική λίστα κλείνει, με τον Θάνο Τζήμερο, ο οποίος είχε εκφραστεί και πριν τη διαδικασία εκλογής, υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ αμέσως μετά τα τελικά αποτελέσματα, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι το αποτέλεσμα δεν το καθόρισαν τα μέλη της ΝΔ, αλλά οι «εκτός Νέας Δημοκρατίας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:00