search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:06
MENU CLOSE

Λάρισα: Συνελήφθη 32χρονος με ναρκωτικά και… 96 χρυσές λίρες! (Photo)

12.01.2016 10:52
Λάρισα: Συνελήφθη 32χρονος με ναρκωτικά και… 96 χρυσές λίρες! (Photo) - Media

Με ναρκωτικά και χρυσές λίρες στην κατοχή του συνελήφθη χθες στη Λάρισα ένας 32χρονος Αλβανός, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

 

Με ναρκωτικά και χρυσές λίρες στην κατοχή του συνελήφθη χθες στη Λάρισα ένας 32χρονος Αλβανός, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τον 32χρονο, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν σε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο και τον ακινητοποίησαν. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 52,8 γραμμάρια ηρωίνης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν 1,3 γραμμάρια ηρωίνης σε σκόνη, το χρηματικό ποσό των 695 ευρώ και 3.000 αλβανικών LEKE, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα. Επίσης, κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια νομότυπης έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα γυάλινο φιαλίδιο με μεθαδόνη, βάρους 382 γραμμαρίων, 96 χρυσές λίρες και το χρηματικό ποσό των 27.780 ευρώ.

Σε βάρος του 32χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Πηγή φωτογραφίας: larissanet.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:03