14/12/2019 10:24:28
6.4.2011

Πεταλωτής: Πιθανή σύσταση προκαταρκτικής για τα υποβρύχια

Πεταλωτής: Πιθανή σύσταση προκαταρκτικής για τα υποβρύχια - Media

Προκαταρκτική επιτροπή για την υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων αναμένεται να συσταθεί από την κυβέρνηση εάν συντρέχουν οι προϋποθέσεις, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε την Τετάρτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής.

Ο κ. Πεταλωτής διευκρίνισε επίσης πως αυτό είναι θέμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και τόνισε ότι «το «όλα στο φως», που έχει πει ο πρωθυπουργός, ισχύει και για την περίπτωση των υποβρυχίων.

Παράλληλα, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης διαβίβασε στη Βουλή τη δικογραφία για την αγορά των γερμανικών υποβρυχίων στην οποία αναφέρεται ονομαστικά μόνο στον Άκη Τσοχατζόπουλο, ενώ κάνει αναφορά για τυχόν άλλους εμπλεκόμενους που ήταν μέλη των κυβερνήσεων που συμμετείχαν στην υλοποίηση των συμβάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι το πόρισμα του ΣΔΟΕ για την υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων που προμηθεύτηκε το Δημόσιο για το Πολεμικό Ναυτικό κάνει λόγο για παράνομες πληρωμές ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.