search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:41
MENU CLOSE

Τατσόπουλος υπέρ Κυριάκου

12.01.2016 14:24
Ο Τατσόπουλος αλλού πατά και αλλού βρίσκεται: Δηλώνει κεντροαριστερός αλλά ο Μητσοτάκης «είναι η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας»   - Media

«Υπέρ» του νέου προέδρου της ΝΔ τοποθετήθηκε ο συγγραφέας και στέλεχος του Ποταμιού, Πέτρος Τατσόπουλος. 

 

«Υπέρ» του νέου προέδρου της ΝΔ τοποθετήθηκε ο συγγραφέας και στέλεχος του Ποταμιού, Πέτρος Τατσόπουλος. 

Σε σχέση με τις “επιθέσεις” που δέχτηκε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΝΔ όπως αυτή εκ μέρους της Φώφης Γεννηματά, η οποία χθες ανέφερε ότι χωρίζει άβυσσος τις θέσεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τις απόψεις του Κ. Μητσοτάκη, στο λογαριασμό του στο Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος ανήρτησε ένα μήνυμα, στο οποίο υποστηρίζει πως “στην πολιτική με την επίθεσή σου δεν έχεις στόχο τον πολιτικό σου αντίπαλο, αλλά τη νοημοσύνη”.

Αναλυτικότερα έγραψε: 

“Αντιλαμβάνομαι τις προληπτικές επιθέσεις εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μετά την “άβυσσο”, τι άλλο θα ακούσουμε; Μήπως ότι είναι η “πιο μελανή σελίδα” στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας; Αντιλαμβάνομαι και την πρόθεση όσων επιλέγουν να επιτεθούν. Φύλαγε τα ρούχα σου, να έχεις τα μισά. Μονάχα που στην πολιτική, συνήθως, όταν βάζεις στόχο να έχεις τα μισά, τα χάνεις όλα. Έτσι είναι η πολιτική. Άσπλαχνη. Ιδίως αν καταλάβουν οι δικοί σου άνθρωποι ότι με την επίθεσή σου δεν έχεις στόχο τον πολιτικό σου αντίπαλο. Έχεις στόχο τη νοημοσύνη”.

Αντιλαμβάνομαι τις προληπτικές επιθέσεις εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μετά την "άβυσσο", τι άλλο θα ακούσουμε; Μήπως…

Δημοσιεύτηκε από Petros Tatsopoulos στις Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

Ωστόσο επίθεση εξαπέλυσε με δεύτερο σχόλιο και κατά της κυβέρνησης αναφέροντας πως η αντέδρασε επειδή δεν είναι της ευαρέσκειας της ο νέος πρόεδρος της ΝΔ.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

Η κυβέρνηση εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της επειδή η αξιωματική αντιπολίτευση εξέλεξε ηγεσία που δεν είναι της δικής της ευαρέσκειας. Ευελπιστεί ότι αυτό το θλιβερό φαινόμενο δεν θα επαναληφθεί. Εκ της Κουμουνδούρου. Καθώς πάτε για Βερσαλίες, τρίτο αλσύλλιο αριστερά.

Η κυβέρνηση εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της επειδή η αξιωματική αντιπολίτευση εξέλεξε ηγεσία που δεν είναι της δικής της ευα…

Δημοσιεύτηκε από Petros Tatsopoulos στις Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:41