search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:46
MENU CLOSE

Ποτάμι κατά Μπαλτά για τις… καρατομήσεις

12.01.2016 15:34
Το Ποτάμι: 12 + 1 ερωτήσεις για το ποιος απειλεί τη Δικαιοσύνη - Media

Με ανακοίνωση του το Ποτάμι στρέφεται κατά του υπουργού Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά για τις παραιτήσεις των διοικήσεων σε πολιτιστικούς Οργανισμούς, με αφορμή και την σημερινή απομάκρυνση του διευθυντή του Μουσείου Φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη

 

Με ανακοίνωση του το Ποτάμι στρέφεται κατά του υπουργού Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά για τις παραιτήσεις των διοικήσεων σε πολιτιστικούς Οργανισμούς, με αφορμή και την σημερινή απομάκρυνση του διευθυντή του Μουσείου Φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση: “Συνεχίζονται οι καρατομήσεις στις διοικήσεις φορέων πολιτισμού με συνοπτικές διαδικασίες. Αυτή τη φορά «θύμα» του υπουργού πολιτισμού υπήρξε η ηγεσία του Μουσείου Φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη, με τον διευθυντή του, Βαγγέλη Ιωακειμίδη, αλλά και τα μέλη της εφορείας του Μουσείου, να ενημερώνονται για την αντικατάστασή τους μέσω της Διαύγειας, ενώ η θητεία τους έληγε το 2017. Μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτή η τακτική; Πρέπει να περιμένουμε την αντικατάσταση και των 500 διευθύνσεων των εποπτευόμενων φορέων από τον κ. Μπαλτά; Η συνέχεια του έργου αυτών των οργανισμών άραγε ενδιαφέρει κανέναν ή μοναδική προτεραιότητα είναι η εκπαραθύρωση όλων των προέδρων και διευθυντών θεσμών που έχουν διατελέσει κάποιο έργο;”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:39