search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:14
MENU CLOSE

Το 7ο παιδί τους υιοθέτησαν ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί

12.01.2016 18:19
Πιτ μπουλ δάγκωσε μέχρι θανάτου γυναίκα που το είχε βρει παρατημένο και το περιέθαλπε - Media

Είναι ένα αγοράκι από τις φτωχογειτονιές της Καμπότζης.

 

 

Το ζεύγος Πιτ – Τζολί έχει ήδη άλλα 6 παιδιά από τα οποία τα 3 είναι υιοθετημένα και τα άλλα τρία είναι βιολογικά παιδιά τους. Το παιδάκι το γνώρισαν στην Καμπότζη στην φτωχογειτονιά ΣιεμΡιπ, όταν βρέθηκαν εκεί για τα γυρίσματα μιας ταινίας.

Ονομάζεται Αλόι Σουν και το ζεύγος το πρωτοείδε αφού τα παιδιά τους που είχαν πάρει μαζί στα γυρίσματα έπαιζαν μαζί του στους δρόμους. Η οικογένεια του είναι πάμφτωχη και πολύτεκνη και αμέσως τους γεννήθηκε η ιδέα να το υιοθετήσουν.

Η διαδικασία θα γίνει μα κάθε νόμιμο τρόπο, το παιδί θέλει να πάει να ζήσει στις ΗΠΑ, ενώ η Τζολί και ο Πιτ θα δώσουν σχεδόν 1.000.000 δολάρια στην οικογένεια του νέου τους παιδιού προκειμένου να καταφέρει να ξεφύγει από τη φτώχεια και την ανέχεια και να ζήσουν αλλού με τα υπόλοιπα παιδιά τους.

Τα παιδιά που έχει το ζεύγος είναι

ο Μάντοξ Τσιβάν Τζολί Πιτ: Γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου 2001 σε τοπικό χωρίο της Πνομ Πεν. Υιοθετήθηκε στις 10 Μαρτίου 2002 από την Αντζελίνα Τζολί και αργότερα και από τον Μπραντ Πιτ.

Ο Παξ Τιέν Τζολί Πιτ: Γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2003 στο Βιετνάμ. Υιοθετήθηκε στις 15 Μαρτίου 2007 από την Αντζελίνα Τζολί και ένα χρόνο μετά από τον Μπραντ Πιτ.

Η Ζαχάρα Μάρλει Τζολί Πιτ: Γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 2005 στην Αιθιοπία. Υιοθετήθηκε στις 6 Ιουλίου 2005 από την Αντζελίνα Τζολί και λίγους μήνες αργότερα από τον Μπραντ Πιτ.

Η Σιλό Νουβέλ Τζολί Πιτ: Γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 2006. Είναι βιολογική κόρη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ.

Ο Νοξ Λεόν Τζολί Πιτ: Γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου 2008 στη Νίκαια της Γαλλίας. Είναι βιολογικός γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ.

Η Βίβιεν Μαρσελίν Τζολί Πιτ: Γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου 2008 στη Νίκαια της Γαλλίας. Είναι βιολογική κόρη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:14