17/12/2018 15:47:41

Καμπάνια από φανατικό θαυμαστή του Bowie - Ζητά από τον Θεό να τον επαναφέρει στη ζωή

Καμπάνια από φανατικό θαυμαστή του Bowie - Ζητά από τον Θεό να τον επαναφέρει στη ζωή - Media

 

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του David Bowie, ενώ θαυμαστές του δεν λένε να το πιστέψουν. Ένας φανατικός θαυμαστής του μάλιστα έφθασε στο σημείο να διοργανώσει διαδικτυακή ψηφοφορία ώστε ο Θεός να επαναφέρει στη ζωή τον "δούκα της ροκ".
Πρόκειται για τον Ιταλό Αντρέα Νατέλα, ο οποίος ξεκίνησε να συγκεντρώνει υπογραφές ώστε ο… Θεός να αποφασίσει να ξαναστείλει στη Γη το είδωλό του.

«Πείτε "όχι" στον θάνατο του David Bowie. Θεέ φέρ’τον και πάλι στη Γη», γράφει η καμπάνια που έχει αναρτηθεί στο change.org και μέχρι στιγμής έχει βρει πολλούς που συμφωνούν, καθώς 2.106 έχουν ήδη υπογράψει.

Ο Νατέλα, του οποίου το αγαπημένο τραγούδι είναι το «Life on Mars» μιλώντας στον Independent δήλωσε πως αποφάσισε να ξεκινήσει την καμπάνια του για να δείξει ότι «ο Bowie πέθανε σαν ένας φανταστικός ήρωας», αλλά και για να στείλει ένα μήνυμα πόσο αναποτελεσματικές είναι οι διαδικτυακές καμπάνιες αυτού του τύπου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.