search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:10
MENU CLOSE

Η Μέρκελ ντυμένη Ναζί στο εξώφυλλο Πολωνικού περιοδικού

13.01.2016 08:11
Σταμάτης Κραουνάκης: «Φίλα Με» - Official Remix by Junior D & Nikos Villa Remix - Media

Μετά την έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Γερμανίας και Πολωνίας τις τελευταίες ημέρες, ένα περιοδικό της Πολωνίας αποφάσισε να τραβήξει το θέμα στα άκρα.

 

Μετά την έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Γερμανίας και Πολωνίας τις τελευταίες ημέρες, ένα περιοδικό της Πολωνίας αποφάσισε να τραβήξει το θέμα στα άκρα.

Έβαλε, ενδεδυμένους με στολές ναζί, στο εξώφυλλο του τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ καθώς και τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στον Ευρωπαίο Επίτροπο Γκούντερ Έτινγκερ και τον τον επικεφαλής των Φιλελευθέρων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Γκι Φερχοφστάτ. Η φωτογραφία συνοδευόταν από λεζάντα που ανέφερε «αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να ελέγξουν την Πολωνία».

Ο Φερχόφστατ αναπαρήγαγε και καταδίκασε το εξώφυλλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόσφατα, ο υπουργός δικαιοσύνης της Πολωνίας Ζμπίνιεφ Ζιόμπρο είχε κάνει αντίστοιχες δηλώσεις, παρομοιάζοντας τη γερμανική κυβέρνηση με τους Ναζί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10