search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:56
MENU CLOSE

Πρόταση για αποχή αορίστου διαρκείας όλων των δικηγόρων από τον Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης

13.01.2016 08:56
Πλημμύρισε η Ροδόπη: Mεγάλα προβλήματα στο οδικό δίκτυο - 25 απεγκλωβισμοί - Media

Η Γενική Συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης εξέφρασε «την ομόθυμη, απόλυτη και κατηγορηματική απόρριψη του κυβερνητικού σχεδίου νόμου για το ασφαλιστικό».

 

Η Γενική Συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης εξέφρασε «την ομόθυμη, απόλυτη και κατηγορηματική απόρριψη του κυβερνητικού σχεδίου νόμου για το ασφαλιστικό».

Κατά τη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, την επικύρωση της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου για αποχή των δικηγόρων Ροδόπης έως την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, την απόλυτη εφαρμογή και συνταύτισή της, με την απόφαση που θα ληφθεί από την Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών της χώρας στη συνεδρίαση της 14ης Ιανουαρίου 2016, τη συμμετοχή με δαπάνες του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, δικηγόρων μελών του στο πανδικηγορικό-πανεπιστημονικό συλλαλητήριο της Πέμπτης, 14/1/2016, με σημείο εκκίνησης τα γραφεία του ΔΣΑ στις 12 το μεσημέρι και πορεία προς το υπουργείο Εργασίας και τη Βουλή, όπου θα επιδοθεί ψήφισμα.

Ταυτόχρονα, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να προτείνει στην Ολομέλεια να οδηγηθεί μετά την Πέμπτη σε απόφαση καθολικής αποχής αόριστης διάρκειας όλων των δικηγόρων της χώρας, «με την επισημείωση ότι τούτη δεν θα ανασταλεί αν ψηφιστεί το προτεινόμενο σχέδιο νόμου – μόρφωμα που τέθηκε στη δημοσιότητα».

«Καλούμε την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό Εργασίας να αποσύρει το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό και επισημαίνουμε ότι τυχόν εφαρμογή των μέτρων που περιλαμβάνονται στο εν λόγω προσχέδιο συνιστά ουσιαστικά δήμευση του εισοδήματος τους και θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην οικονομική και επαγγελματική εξόντωση της συντριπτικής πλειονότητας των δικηγόρων» καταλήγει η ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:56