search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:06
MENU CLOSE

Αστυνομικός σκοτώνει κοριτσάκι σε επιχείρηση έξωσης για χρέη 1.780 δολαρίων

13.01.2016 10:19
Αστυνομικός σκοτώνει κοριτσάκι σε επιχείρηση έξωσης για χρέη 1.780 δολαρίων - Media

Ένα δωδεκάχρονο κορίτσι σκοτώθηκε από αστυνομικό στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια επιχείρησης έξωσης από σπίτι για χρέη 1.780 δολαρίων περίπου 1800 ευρώ.

 

Ένα δωδεκάχρονο κορίτσι σκοτώθηκε από αστυνομικό στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια επιχείρησης έξωσης από σπίτι για χρέη 1.780 δολαρίων, περίπου 1800 ευρώ.

Ο θάνατος της Ciara Meyer από το Penn Township της Pennsylvania ανακοινώθηκε από την τοπική αστυνομία.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν ο 46χρονος αστυνομικός πήγε στο σπίτι της οικογένειας για να παραδώσει δικαστική απόφαση έξωσης από το σπίτι για χρέη 1.780,85 δολαρίων της οικογένειας.

Ο αστυνομικός είχε μία λογομαχία με τον πατέρα της οικογένειας Donald Meyer. Ο πατέρας έβγαλε ένα όπλο και σημάδεψε τον αστυνομικό. Ο αστυνομικός τράβηξε το όπλο του και πυροβόλησε μία φορά. Η σφαίρα χτύπησε τον πατέρα στο χέρι και χτύπησε το κορίτσι που στεκόταν πίσω από τον πατέρα της.

Ο 57χρονος Meyer, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και του ασκήθηκε δίωξη για επίθεση, τρομοκρατικές απειλές και έκθεση σε κίνδυνο. Στον αστυνομικό δεν ασκήθηκε δίωξη, αλλά σύμφωνα με την αστυνομία η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:02