search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:55
MENU CLOSE

Ολόκληρος Λεονάρντο ντι Κάπριο ζήτησε συγγνώμη από την Lady Gaga. Του έτριξε τα δόντια ο αρραβωνιαστικός της… (Photos)

13.01.2016 11:05
Ολόκληρος Λεονάρντο ντι Κάπριο ζήτησε συγγνώμη από την Lady Gaga. Του έτριξε τα δόντια ο αρραβωνιαστικός της… (Photos) - Media

Η αντίδραση του Λεονάρντο ντι Κάπριο όταν η Lady Gaga πέρασε από δίπλα του για να πάει προς την σκηνή και να παραλάβει την Χρυσή της Σφαίρα έγινε viral. 

 

Η αντίδραση του Λεονάρντο ντι Κάπριο όταν η Lady Gaga πέρασε από δίπλα του για να πάει προς την σκηνή και να παραλάβει την Χρυσή της Σφαίρα έγινε viral. Όταν η ποπ σταρ πέρασε από δίπλα του, αυτός φάνηκε σαν να κοροϊδεύει. Και αυτή δεν το άφησε αναπάντητο, του έριξε μια αγκωνιά, δήθεν καταλάθος. Μόλις όμως, ο ντι Κάπριο αντιλήφθηκε ότι τον καταγράφει η κάμερα, αμέσως σοβάρεψε.

Σύμφωνα με το Radaronline, μετά την τελετή, στο πάρτι που ακολούθησε, ο αρραβωνιαστικός της Gaga, Τέιλορ Κίνεϊ πλησίασε τον διάσημο ηθοποιό για μια κουβέντα…αντρική. Στη συνέχεια, ο ντι Κάπριο ζήτησε συγγνώμη από την Lady Gaga και διασκέδασαν μαζί στο λαμπερό πάρτι.

Δεν άφησε αναπάντητη την κοροΪδία η Lady Gaga. Έριξε μια σπρωξιά στον ντι Κάπριο…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:55