search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:36
MENU CLOSE

Βγήκε το πρώτο τρέιλερ της «Julieta» του Πέδρο Αλμοδόβαρ (Video)

13.01.2016 12:38
Σάντσεθ: Προσφεύγει στις ένοπλες δυνάμεις για να καταπολεμήσει τον κορωνοϊό - Media

 

Μόλις κυκλοφόρησε το teaser από την νέα ταινία «Julieta» και μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από τον καινούργιο Πέδρο Αλμοδόβαρ. 

 

Μόλις κυκλοφόρησε το teaser από την νέα ταινία «Julieta» και μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από τον καινούργιο Πέδρο Αλμοδόβαρ. Με αυτή την ταινία, ο Ισπανός σκηνοθέτης επιστρέφει στο είδος που τον καθιέρωσε, το γυναικείο δράμα, και έκανε τους σινεφίλ να τον έχουν στην λίστα με τους αγαπημένους τους δημιουργούς.

Η Έμα Σουάρεζ και η Αριάντνα Ουγκάρτε είναι οι πρωταγωνίστριες, ενώ σε δεύτερους ρόλου θα δούμε την Ίνμα Κουέστα, την Πιλάρ Κάστρο, Μπλάνκα Πάρες και την πολυαγαπημένη μας Ρόζι ντε Πάλμα.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η ταινία αφηγείται την πολυτάραχη ζωή μίας γυναίκας, της Julieta, από το ελπιδοφόρο 1985 ως το 2015, όπου όλα έχουν καταρρεύσει και η ίδια βρίσκεται πλέον στα όρια της τρέλας.

Η Σουάρεζ και η Ουγκάρτε θα παίζουν από κοινού την Julieta και η ιστορία ξετυλίγεται μέσα από τις αναμνήσεις της κόρης της (θα την υποδύεται η Πάρες).

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:36