search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:48
MENU CLOSE

Ακόμα και ο Ταραντίνο κάνει … λαθάκια (Photos)

13.01.2016 12:59
«Once Upon a Time… in Hollywood»:  Ο Ταραντίνο κάνει την ταινία του μυθιστόρημα! - Media

Θεωρείται ζωντανή …εγκυκλοπαίδεια του κινηματογράφου. Αλλά να που αυτή τη φορά, ο Κουέντιν Ταραντίνο, πιάστηκε αδιάβαστος.

 

Θεωρείται ζωντανή …εγκυκλοπαίδεια του κινηματογράφου. Ξέρει απ’ έξω με ονόματα και ημερομηνίες, ακόμα και την πιο «άσχετη» τηλεοπτική σειρά. Αλλά να που αυτή τη φορά, ο Κουέντιν Ταραντίνο, πιάστηκε αδιάβαστος.

Στην φετινή τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών έδειξε τρομερό ενθουσιασμό όταν ανέβηκε στην σκηνή για να παραλάβει τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Μουσικής Επένδυσης για λογαριασμό του Ένιο Μορικόνε, ο οποίος έγραψε την μουσική του «Μισητοί 8».

Ο Ταραντίνο ήταν ενθουσιασμένος γιατί «ο Μορικόνε δεν έχει κερδίσει ποτέ βραβείο στην Αμερική». Η Ιστορία όμως, διαψεύδει τον Ταραντίνο. Ο Ένιο Μορικόνε έχει κερδίσει στο παρελθόν 3 Χρυσές Σφαίρες και το 2007 πήρε τιμητικό Όσκαρ για το σύνολο της καριέρας του…

Ο Μορικόνε με το Όσκαρ στα χέρια του…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:47