search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:46
MENU CLOSE

Τι πρέπει να αποχωριστεί η Τζέρι Χολ για να παντρευτεί τον Ρούπερτ Μέρντοχ; Ανήκει στον Τζάγκερ… (Photos)

13.01.2016 13:31
Τι πρέπει να αποχωριστεί η Τζέρι Χολ για να παντρευτεί τον Ρούπερτ Μέρντοχ; Ανήκει στον Τζάγκερ… (Photos) - Media

 Χθες  ανακοινώθηκε ότι ο 84χρονος μεγιστάνας Ρούπερτ Μέρντοχ έκανε πρόταση στην 59χρονη Τζέρι Χολ και αυτή είπε το «ναι»

 

Μόλις το καλοκαίρι άρχισε το ειδύλλιο τους, αλλά δεν άργησαν να σοβαρέψουν την σχέση τους. Χθες  ανακοινώθηκε ότι ο 84χρονος μεγιστάνας Ρούπερτ Μέρντοχ έκανε πρόταση στην 59χρονη Τζέρι Χολ και αυτή είπε το «ναι».

Θα είναι ο τέταρτος γάμος για τον «βαρώνο» των media, ενώ ο πρώτος για την Τζέρι Χολ. Το διάσημο μοντέλο δεν είχε παντρευτεί ποτέ με τον Μικ Τζάγκερ, παρόλο που έχουν πέντε παιδιά.

Ακόμα και μετά τον χωρισμό τους, η σχέση των δύο πρώην παρέμεινε καλή. Ο Τζάγκερ μάλιστα επέτρεψε στην Τζέρι Χολ να εξακολουθήσει να μένει στο πολυτελέστατο σπίτι με τα 26 δωμάτια στο Ρίτσμοντ, που αξίζει 13 εκατ.λίρες. Το είχαν συμφωνήσει. Η συμφωνία όμως, θα άλλαζε εάν η Χολ παντρευόταν.  Οπότε, μάλλλον θα πρέπει να αρχίζει να μαζεύει τα πράγματα της…Βέβαια, εδώ που τα λέμε, πάμπλουτο πρόκειται να παντρευτεί και δεν θα της λείψουν τα σπίτια…

Ο νέος που σίγουρα δεν είναι …νέος, και ο παλιός που είναι σίγουρα…αλλιώς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:35