26/05/2019 13:38:54

Τι πρέπει να αποχωριστεί η Τζέρι Χολ για να παντρευτεί τον Ρούπερτ Μέρντοχ; Ανήκει στον Τζάγκερ… (Photos)

Τι πρέπει να αποχωριστεί η Τζέρι Χολ για να παντρευτεί τον Ρούπερτ Μέρντοχ; Ανήκει στον Τζάγκερ… (Photos) - Media

 

Μόλις το καλοκαίρι άρχισε το ειδύλλιο τους, αλλά δεν άργησαν να σοβαρέψουν την σχέση τους. Χθες  ανακοινώθηκε ότι ο 84χρονος μεγιστάνας Ρούπερτ Μέρντοχ έκανε πρόταση στην 59χρονη Τζέρι Χολ και αυτή είπε το «ναι».

Θα είναι ο τέταρτος γάμος για τον «βαρώνο» των media, ενώ ο πρώτος για την Τζέρι Χολ. Το διάσημο μοντέλο δεν είχε παντρευτεί ποτέ με τον Μικ Τζάγκερ, παρόλο που έχουν πέντε παιδιά.

Ακόμα και μετά τον χωρισμό τους, η σχέση των δύο πρώην παρέμεινε καλή. Ο Τζάγκερ μάλιστα επέτρεψε στην Τζέρι Χολ να εξακολουθήσει να μένει στο πολυτελέστατο σπίτι με τα 26 δωμάτια στο Ρίτσμοντ, που αξίζει 13 εκατ.λίρες. Το είχαν συμφωνήσει. Η συμφωνία όμως, θα άλλαζε εάν η Χολ παντρευόταν.  Οπότε, μάλλλον θα πρέπει να αρχίζει να μαζεύει τα πράγματα της...Βέβαια, εδώ που τα λέμε, πάμπλουτο πρόκειται να παντρευτεί και δεν θα της λείψουν τα σπίτια...

Ο νέος που σίγουρα δεν είναι ...νέος, και ο παλιός που είναι σίγουρα...αλλιώς.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.