search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:19
MENU CLOSE

Ο γηραιότερος άνδρας του κόσμου 131 ετών ζει με την νεότερη κατά 69 χρόνια σύζυγό του (Photos)

13.01.2016 18:22
Ο γηραιότερος άνδρας του κόσμου 131 ετών ζει με την νεότερη κατά 69 χρόνια σύζυγό του (Photos) - Media

Οι κάτοικοι της Βραζιλίας λένε ότι ανακάλυψαν τον γηραιότερο άνδρα στον κόσμο, ο οποίος είναι 131 ετών, και ζει με μια γυναίκα 69 χρόνια νεότερή του.

 

Οι κάτοικοι της Βραζιλίας λένε ότι ανακάλυψαν τον γηραιότερο άνδρα στον κόσμο, ο οποίος είναι 131 ετών, και ζει με μια γυναίκα 69 χρόνια νεότερή του.

Το βιβλίο των ρεκόρ Guinness αναγνωρίζει τον Γιασουτάρο Κόιντ, 112 ετών, από την Ιαπωνία ως τον γηραιότερο άνθρωπο εν ζωή.

Οι κοινωνικοί λειτουργοί ασφάλειας στην Acre, στο βόρειο τμήμα της Βραζιλίας, προκάλεσαν σάλο δημοσιεύοντας φωτογραφίες του Joao Coelho de Souza μαζί με ένα πιστοποιητικό γέννησης με ημερομηνία 10 Μαρτίου του 1884.

Ένας από τους κοινωνικούς λειτουργούς, ο οποίος έκανε μια τυπική επίσκεψη για να επιβεβαιώσει ότι ήταν ακόμη ζωντανός και δικαιούται ακόμα σύνταξη, ανήρτησε τις πληροφορίες στο Facebook.

Κάλεσε την πολιτειακή κυβέρνηση να επιβεβαιώσει τα ευρήματα και να καταγράψει τον Joao στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness.

Ο βραζιλιάνικος τύπος έγραψε ότι ο άνδρας ζούσε με μια γυναίκα ηλικίας 62 ετών και την εγγονή του, 16 ετών, στο χωριό Estirao de Alcantara.

Η κόρη του Cirlene Souza, η οποία είναι 30 ετών και αυτό σημαίνει ότι ο Joao την απέκτησε όταν ήταν 101 ετών, είπε: «Έχει μέρες που είναι διαυγής, ωστόσο άλλες, δεν αναγνωρίζει καν τα παιδιά του. Υπήρξε με την μαμά μου για περισσότερα από 40 χρόνια και εξαρτάται από τους άλλους για τα πάντα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15