search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:33
MENU CLOSE

Μαντόνα : “Αν δεν έχετε ακουστά τον Ντέιβιντ Μπόουι, ψάξτε να μάθετε motherfuckers” (Video)

13.01.2016 18:41
Μαντόνα : "Αν δεν έχετε ακουστά τον Ντέιβιντ Μπόουι, ψάξτε να μάθετε motherfuckers" (Video)  - Media

Η Μαντόνα τίμησε το ίνδαλμα της, τον αείμνηστο David Bowie, στη διάρκεια της συναυλίας που έδωσε στο Χιούστον τραγουδώντας το Rebel Heart

 

Η Μαντόνα τίμησε το ίνδαλμα της, τον αείμνηστο David Bowie, στη διάρκεια της συναυλίας που έδωσε στο Χιούστον τραγουδώντας το Rebel Heart. Στον συγκινητικό, όσο και τόσο μοναδικό αποχαιρετισμό της η Maggie ανέφερε: «Θέλω να αποτίσω φόρο τιμής σε έναν άνθρωπο που ενέπνευσε την καριέρα μου και αν δεν έχετε ακούσει για τον David Bowie, τότε κοιτάχτε προς τα πάνω, motherfuckers».

«Ο Bowie ήταν μία από τις ιδιοφυΐες στη μουσική βιομηχανία, ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές-τραγουδοποιούς του 20ού αιώνα, και άλλαξε τη ζωή μου όταν πήγα να τον δω σε συναυλία στο Ντιτρόιτ», συνέχισε. 
«Μου έδειξε ότι ήταν εντάξει να είσαι διαφορετικός. Και αυτός είναι ο πρώτος “επαναστάτης Καρδιάς” που έριξα τα μάτια μου πάνω του» είπε κι έβαλε “φωτιά” στη σκηνή τραγουδώντας το Rebel Heart και από τις γιγαντοοθόνες να προβάλλονται φωτογραφίες του Bowie.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27