search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 15:42
MENU CLOSE

Οικογένεια αναγκάστηκε να ζήσει στο σαλόνι της για 7 μήνες εξαιτίας ενός… φιδιού (Photos)

13.01.2016 19:10
Οικογένεια αναγκάστηκε να ζήσει στο σαλόνι της για 7 μήνες εξαιτίας ενός… φιδιού (Photos) - Media

Τρομοκρατημένη ζει για επτά μήνες μια οικογένεια περιορισμένη στο μπροστινό δωμάτιο του σπιτιού της, επειδή εισέβαλε στο σπίτι τους ένα φίδι.

 

Τρομοκρατημένη ζει για επτά μήνες μια οικογένεια περιορισμένη στο μπροστινό δωμάτιο του σπιτιού της, επειδή εισέβαλε στο σπίτι τους ένα φίδι.

Επτά μέλη της οικογένειας Χέμπντεν από το Ντέβον κοιμούνται σε ράντζα στο σαλόνι τους κάθε βράδυ από τον Ιούνιο του 2015 εξαιτίας ενός ερπετού μήκους ενός μέτρου.

Το κιτρινοπράσινο φίδι το οποίο άφησε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του σπιτιού κρύφτηκε σε μια τρύπα στο πάτωμα του πάνω ορόφου του σπιτιού, αφού δάγκωσε το σκυλί της οικογένειας.

Τώρα, η Τζάκι Χέμπντεν, ο σύζυγός της, η κόρη τους, οι δύο γιοι τους και τα δύο σκυλιά τους κοιμούνται στο ισόγειο για να αποφύγουν το φίδι.

Ο «συναγερμός» ενεργοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο, όταν το φίδι επιτέθηκε σε έναν από τους σκύλους της οικογένειας, αφήνοντάς τον με σοβαρούς τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένων της απώλειας αίματος, ενός πρησμένου ποδιού, δαγκωματιών και πιθανής βλάβης των μυών.

Ο 46χρονος κ. Χέμπτντεν πιστεύει ότι το φίδι έχει πέσει τώρα σε χειμερία νάρκη.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για οξύθυμο Kingsnake. Τα φίδια αυτά είναι σφιγκτήρες και τρέφονται με σαύρες, τρωκτικά, πτηνά και αυγά.

Υπάλληλοι της κοινότητας και ειδικοί σε εξωτικά ζώα έψαξαν για το φίδι στο σπίτι της οικογένειας, δίχως επιτυχία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:52