search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:46
MENU CLOSE

Αποτεφρώθηκε λίγες ώρες μετά το θάνατο του ο Ντέιβιντ Μπόουι

14.01.2016 06:42
Αποτεφρώθηκε λίγες ώρες μετά το θάνατο του ο Ντέιβιντ Μπόουι - Media

Δημοσίευμα της Daily Mirror αναφέρει πως η σορός του θρυλικού Βρετανού ροκ σταρ αποτεφρώθηκε την Κυριακή στις ΗΠΑ, λίγες μόνο ώρες μετά το θάνατο του και δίχως την παρουσία συγγενών ή φίλων.

 

Δημοσίευμα της Daily Mirror αναφέρει πως η σορός του θρυλικού Βρετανού ροκ σταρ αποτεφρώθηκε την Κυριακή στις ΗΠΑ, λίγες μόνο ώρες μετά το θάνατο του και δίχως την παρουσία συγγενών ή φίλων.

Ο Μπόουι είχε ζητήσει από τους συγγενείς και τους φίλους του να μην υπάρξει κηδεία ή τελετή επειδή ήθελε ο κόσμος να τον θυμάται για τη μουσική του.

Ένας φίλος του, ο οποίος επέλεξε να κρατήσει την ανωνυμία του, δήλωσε πως «από πολλές απόψεις, δε χρειάζεται κανείς μια τελετή ή μια κηδεία για να θυμάται τον Ντέιβιντ, για αυτό υπάρχει η μουσική του. Θα ήθελε να εξαφανιστεί χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες. Αυτό θα ταίριαζε στο στυλ του. Το τελευταίο του άλμπουμ, το Blackstar, είναι το αντίο του στους φαν του».

Ακόμα και χωρίς κηδεία, ένας αριθμός επερχόμενων συναυλιών είναι αφιερωμένες στη μνήμη του Μπόουι ενώ και τα Brit Awards θα είναι προς τιμήν του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:45