search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:11
MENU CLOSE

Σεξουαλική επίθεση από γιατρό σε ασθενή που είχε ναρκωθεί με μορφίνη (Photos)

14.01.2016 07:17
Σεξουαλική επίθεση από γιατρό σε ασθενή που είχε ναρκωθεί με μορφίνη (Photos) - Media

Μια υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης ερευνάται στη Νέα Υόρκη, κατά την οποία ένας γιατρός φέρεται να εκσπερμάτωσε στο πρόσωπο ενός ασθενή, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση νάρκωσης με μορφίνη.

 

Μια υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης ερευνάται στη Νέα Υόρκη, κατά την οποία ένας γιατρός φέρεται να εκσπερμάτωσε στο πρόσωπο ενός ασθενή, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση νάρκωσης με μορφίνη.

Ο 45χρονος δρ. Ντέιβιντ Νιούμαν κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε 22χρονη ασθενή, η οποία είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Μάουντ Σινάι της Νέας Υόρκης με τραυματισμό στον ώμο.

Το νοσοκομείο επιβεβαίωσε στον τύπο ότι είναι ενήμερο για τις κατηγορίες του δρ. Νιούμαν, ο οποίος φέρεται να έχει αποκλειστεί από την εξέταση οποιουδήποτε ασθενούς.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, η ασθενής έφτασε τη Δευτέρα στις δέκα το βράδυ στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους στον δεξί ώμο.

Την εξέτασαν δύο νοσοκόμες, οι οποίες της έδωσαν μορφίνη και της ζήτησαν να βγάλει την μπλούζα της και το σουτιέν της και να βάλει την ρόμπα που δίνεται στους ασθενείς για τις ακτινογραφίες.

Στη συνέχεια, η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο δρ. Νιούμαν μπήκε στο δωμάτιο και της έδωσε ακόμη μια δόση μορφίνης παρά τις διαμαρτυρίες της ότι τη είχε ήδη δοθεί το φάρμακο. Σύμφωνα με την ασθενή, ο γιατρός ψηλάφισε το στήθος της όταν του είπε ότι πονούσε στην δεξιά μεριά του στήθους της. Ύστερα, απομάκρυνε το κρεβάτι της από τον τοίχο, γύρισε την πλάτη του σ’ αυτήν και εκείνη άκουσε τον ήχο που κάνει κάποιος όταν αυνανίζεται.

Τότε, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ένιωσε σπέρμα στο πρόσωπό της, το οποίο ο γιατρός σκούπισε με μια κουβέρτα, ενώ ήταν ανίκανη να κινηθεί από την φαρμακευτική αγωγή.

Η γυναίκα έμεινε αναίσθητη μέχρι να την ξυπνήσουν μια νοσοκόμα και ο δρ. Άντριου Τζοκόντα.

Επιπλέον, υποστηρίζει ότι πήγε στο μπάνιο, όπου παρατήρησε κάτι που έμοιαζε με σπέρμα στο πρόσωπο και στο στήθος της. Είπε στην αστυνομία ότι σκούπισε τη ρόμπα της πριν την τοποθετήσει σε μια πλαστική τσάντα στο κρεβάτι της.

Σημειώνεται ότι ο δρ. Νιούμαν είναι ένας βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως μια ηγετική φωνή για μεταρρυθμίσεις συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:11