search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:12
MENU CLOSE

«The Game Plan» : Η νέα δίαιτα γνωστού ηθοποιού

14.01.2016 08:39
Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Κρις Πρατ - Media

Ο γνωστός πρωταγωνιστής του Χόλυγουντ, ο Κρις Πρατ, αποφάσισε να μοιραστεί με τους φαν του τη νέα του δίαιτα σε μια ανάρτηση στο Instagram.

 

Ο γνωστός πρωταγωνιστής του Χόλυγουντ, ο Κρις Πρατ, αποφάσισε να μοιραστεί με τους φαν του τη νέα του δίαιτα σε μια ανάρτηση στο Instagram.

Η νέα του δίαιτα περιλαμβάνει το να τρώει μόνο κρέας από ζώα που τα έχουν κυνηγήσει είτε αυτός είτε φίλοι του. Βέβαια, στην ανάρτηση του συμπεριέλαβε και τους τρόπους με τους οποίους θα σπάει αυτή τη νέα δίαιτα πριν καλά καλά την ξεκινήσει.

O πρωταγωνιστής του Jurassic Park έγραψε σχετικά πως «Εδώ πακετάρω κρέας ελαφιού στην κουζίνα. Μεγάλωσα στο δάσος. Εννοώ πως απλά είχαμε ένα σπίτι στο δάσος. Δεν με μεγάλωσαν κογιότ. Αλλά πέρασα πολύ καιρό στο δάσος. Κυνηγούσα, ψάρευα και γενικά βρισκόμουν εκεί είτε με την οικογένεια μου είτε με τους φίλους μου. Αυτό το κομμάτι του εαυτού μου δε θα αλλάξει ποτέ. (…). Μόλις γέμισα το ψυγείο με κρέας από ένα ελάφι που πιάσαμε σε κυνήγι στην σπουδαία πολιτεία του Τέξας. Κάπου εδώ θέλω να σας ανακοινώσω πως ξεκινάω μια νέα δίαιτα: θα την ονομάσω «The Game Plan» και περιλαμβάνει να τρώω μόνο κρέας από θηράματα για ένα χρόνο. Φυσικά θα τρώω και φρούτα και λαχανικά και άλλα πράγματα. Αλλά για ένα χρόνο θέλω να τρώω μόνο κρέας από θηράματα είτε δικά μου είτε φίλων μου.»

Στο τέλος της ανάρτησης του ο γνωστός ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφέρει και τους τρόπους με τους οποίους σκοπεύει να σπάει αυτή τη δίαιτα, γράφοντας, μεταξύ άλλων, πως «Φυσικά θα τρώω αυγά και κοτόπουλο και μπριζόλες και μύδια και μπέικον».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:12