search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:21
MENU CLOSE

Γεωργιάδης: Θα υπηρετήσω όποια θέση επιλέξει ο Πρόεδρος

14.01.2016 09:50
Γεωργιάδης: Θα υπηρετήσω όποια θέση επιλέξει ο Πρόεδρος - Media

«Θα υπηρετήσω όποια θέση επιλέξει ο πρόεδρος», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή …

 

«Θα υπηρετήσω όποια θέση επιλέξει ο πρόεδρος», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» σε σχετική ερώτηση.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Αυτό θα το μάθουμε όταν κι αν το ανακοινώσει ο πρόεδρος…Μέχρις ότου ανακοινώσει ο πρόεδρος τις αποφάσεις του εγώ δεν μπορώ να πω τίποτε γι΄αυτά».

Ο Α. Γεωργιάδης μίλησε για «εξαιρετική αρχή για την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη» αναφερόμενος στις χθεσινές ανακοινώσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, του γραμματέα της ΚΟ, του εκπροσώπου Τύπου κλπ.

Τέλος, επεσήμανε ότι «υπάρχουν νέοι άνθρωποι. Όλοι έχουν να επιδείξουν στον τομέα τους επιτυχίες και έργο. Είναι πολυσυλλεκτικό το σχήμα, από όλες τις πλευρές της ΝΔ. Από την πρώτη μέρα η ενότητα γίνεται στην πράξη και η πολυσυλλεκτικότητα του Κυριάκου στέλνεται ως μήνυμα εντός της ΝΔ και εκτός».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:20