search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:09
MENU CLOSE

Εταιρεία έφτιαξε κούκλες σεξ για παιδόφιλους…

14.01.2016 10:07
Τα σπάει στο διαδίκτυο: Βλοσυρή κούκλα που αρνείται να φορέσει μάσκα για τον κορωνοϊο και ονομάζεται American girl Karen - Media

Η ιαπωνική εταιρεία Trottla παράγει κούκλες για σεξ με μορφή παιδιών και τις αποστέλλει σε παιδόφιλους υποστηρίζοντας πως με αυτό τον τρόπο τους αποτρέπει από το να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.

 

 

Ο Shin Takagi, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, έχει αποστείλει τέτοιες κούκλες σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και το κάνει εδώ και μια δεκαετία. Σε συνέντευξη του στην «Atlantic» αποκαλύπτει πως ίδρυσε την εταιρεία γιατί έχει ο ίδιος τέτοιες ορέξεις αλλά πιστεύει ακράδαντα πως τα παιδιά πρέπει να προστατεύονται.

Χαρακτηριστικά είπε πως «πρέπει να αποδεχθούμε πως δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε τα φετίχ των ανθρώπων. Τους βοηθάω στο να μπορούν να εκφράσουν τις επιθυμίες και τις ορέξεις τους με έναν νόμιμο και ηθικό τρόπο».

Έρευνες επί σειρά ετών έχουν δείξει πως όλοι οι τρόποι αντιμετώπισης της παιδοφιλίας δεν καταφέρνουν να αλλάξουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό.

Ο Takagi πιστεύει πως οι κούκλες του σώζουν παιδιά από σεξουαλική κακοποίηση. Σε γράμματα που λαμβάνει, οι πελάτες του γράφουν χαρακτηριστικά πως «Σε ευχαριστώ για την κούκλα. Λόγω αυτής καταφέρνω να μην διαπράττω κάποιο έγκλημα».

Σύμφωνα με τον ψυχολόγο Michael Seto, υπάρχουν 2 είδοι παιδόφιλων. Συγκεκριμένα δήλωσε πως «για κάποιος παιδόφιλους η πρόσβαση σε τέτοιες κούκλες ή σε υλικό παιδικής πορνογραφίας είναι μια ασφαλής διέξοδος που καλύπτει τις ανάγκες τους αλλά για άλλους το μόνο που καταφέρνει είναι να αυξήσει τις ορέξεις τους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15