search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:55
MENU CLOSE

Δασκάλα ενθάρρυνε τους μικρούς μαθητές της να παίζουν μπουνιές μέσα στο μάθημα

14.01.2016 18:38
Μητέρα έπνιξε το μωράκι της με μια σφουγγαρίστρα επειδή την εμπόδιζε στις προσωπικές της υποθέσεις (Photos) - Media

Είχε μετατρέψει την τάξη της σε fight club και τα παιδιά σε “μονομάχους” δίχως συναίσθηση του τι έκαναν. Τώρα κατηγορείται για 13 αδικήματα και αντιμετωπίζει ποινή 40 χρόνων.

 

Είχε μετατρέψει την τάξη της σε fight club. Τώρα κατηγορείται για 13 αδικήματα και αντιμετωπίζει ποινή 40 χρόνων.

Η Σάρα Τζόρνταν, ήταν δασκάλα σε δημοτικό σχολείο στη Βιρτζίνια. Ύστερα από κάποιες εβδομάδες από την έναρξη της σχολικής χρονιάς οι γονείς όλων των παιδιών παρατήρησαν μια αλλαγή στη συμπεριφορά τους στο σπίτι.

Τα παιδιά δεν χαμογελούσαν, δεν ήταν ανέμελα, κλείνονταν στον εαυτό τους και το χειρότερο με την παραμικρή κουβέντα ξεσπούσαν βίαια όπου έβρισκαν.

Ο γιος του Μπλέικ Μπάκνερ μια ημέρα όταν ο πατέρας του τον ρώτησε γιατί έχει τέτοια συμπεριφορά, ξέσπασε σε λυγμούς και αποκάλυψε τα όσα συνέβαιναν μέσα στο μάθημα.

Η δασκάλα είχε μια αλλοπρόσαλλη και άθλια συμπεριφορά προς τα παιδιά. Εκεί που παρέδιδε μάθημα, σταματούσε εντόπιζε ένα παιδάκι και έτρεχε προς το μέρος του. Το χαστούκιζε άγρια και ζητούσε από το θύμα να μείνει ακίνητο.

Στη συνέχεια σε κάθε μάθημα σήκωνε δυο παιδιά στον πίνακα και αντί να τα εξετάσει τα έβαζε να παίξουν μπουνιές. Όποιο παιδί δεν ανταποκρινόταν, του έριχνε νερό και το ξεφτίλιζε μπροστά στα άλλα παιδάκια.

Η αίθουσα θύμιζε την ταινία fight club με τον Έντουαρντ Νόρτον και τον Μπραντ Πιτ. Τα παιδιά από κάποιο σημείο και μετά είχαν σχεδόν αποκτηνωθεί και χτυπιόντουσαν λυσσαλέα. Αγόρια και κορίτσια δεν είχε καμία σημασία. Αρκεί να έπεφτε ξύλο και η δασκάλα να καθόταν στην έδρα και να απολάμβανε το θέαμα…

Ο πατέρας του Μπλέικ συναντήθηκε με άλλους γονείς και συζήτησαν για την συμπεριφορά των παιδιών τους και διαπίστωσαν πως όλα είχαν την ίδια συμπεριφορά.

Αμέσως απευθύνθηκαν στην εισαγγελέα ανηλίκων η οποία διέταξε έρευνα για τη δασκάλα. Τα παιδιά άρχισαν να μιλάνε ένα ένα και η δασκάλα παραπέμφθηκε σε δίκη. Αντιμετωπίζει την ανώτατη ποινή για 13 αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα και μπορεί να μπει φυλακή για 40 χρόνια.

Η ίδια στην απολογία της αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε πως όλα τα έκαναν κάποιοι συνάδελφοι της που δεν την έβλεπαν με καλό μάτι και την φθονούσαν.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15