search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:05
MENU CLOSE

Εκστρατεία δήμων και ιατρικής κοινότητας για τα αντιβιοτικά και τα εμβόλια

14.01.2016 22:15
Κομισιόν: Βάζει κανόνες στις εξαγωγές των εμβολίων - Media

Δεύτερη ενημερωτική εκστρατεία ξεκινά για την ορθολογική χρήση των αντιβιοτικών και την εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού, σε δήμους.

 

Δεύτερη ενημερωτική εκστρατεία ξεκινά για την ορθολογική χρήση των αντιβιοτικών και την εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού, σε δήμους.

Φέτος, θα πραγματοποιηθεί σε 26 δήμους, από τις 20 Ιανουαρίου έως τις 27 Φεβρουαρίου. Το πρόγραμμα παρουσίασαν σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, του ΕΔΔΥΠΠΥ και του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης, καθώς και εκπρόσωποι της ιατρικής κοινότητας, που θα συμμετάσχουν.

Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκστρατείας, πανεπιστημιακοί καθηγητές, διακεκριμένοι ιατροί λοιμωξιολόγοι, μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων, οι οποίοι συμμετέχουν εθελοντικά στο πρόγραμμα, θα διατρέξουν την Ελληνική περιφέρεια, από την Ξάνθη έως την Κρήτη και από τα Ιωάννινα έως την Μονεμβασιά, με ομιλίες, προβολές, διανομή ενημερωτικού υλικού, και κυρίως, προσωπική συζήτηση με τους πολίτες για την υπεύθυνη ενημέρωσή τους όσον αφορά την ορθή χρήση των αντιβιοτικών, αλλά και για τη σημασία των εμβολίων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52