search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:44
MENU CLOSE

Εργοστάσιο κατασκευάζει πλαστικές κούκλες με μορφή παιδιών για να… περιορίσει τη δράση των παιδόφιλων (Photos)

15.01.2016 14:49
Εργοστάσιο κατασκευάζει πλαστικές κούκλες με μορφή παιδιών για να... περιορίσει τη δράση των παιδόφιλων (Photos) - Media

Οι κούκλες μοιάζουν με παιδιά και ο κατασκευαστής τους παραδέχεται πως είναι παιδόφιλος και με αυτές θα καλμάρει τις ορμές των άλλων παιδόφιλων. Οι αντιδράσεις είναι εντονότατες 

 

 

Οι κούκλες μοιάζουν με παιδιά και ο κατασκευαστής τους παραδέχεται πως είναι παιδόφιλος και με αυτές θα καλμάρει τις ορμές των άλλων παιδόφιλων.

Ο Σιν Τακάγκι, ιδιοκτήτης του εργοστασίου Trottla στην Ιαπωνία, παραδέχτηκε ότι τον τραβάνε ερωτικά τα μικρά άγουρα κορίτσια. Παραδέχτηκε ότι είναι παιδόφιλος και στη συνέχεια είπε πως γνωρίζει πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο είναι μια άθλια παρόρμηση.

Αποφάσισε λοιπόν να δημιουργήσει πλαστικές κούκλες σαν αυτές που χρησιμοποιούν διάφοροι για ερωτικά παιχνίδια, στις οποίες έδωσε σχήμα και μορφή, μικρών παιδιών.

Θεωρεί πως έτσι, οι παιδόφιλοι που θα τις αγοράζουν θα εκτονώνουν όλη τη διεστραμμένη σεξουαλική τους ενέργεια στις κούκλες και δεν θα πειράζουν μικρά παιδιά.

Το κοινό όμως ξεσηκώθηκε. Η είδηση έκανε τον γύρο της Ιαπωνίας. Ένας γνωστός σχολιαστής τόνισε μάλιστα: «Ωραία μας τα λέει ο κ. Τακάγκι, σκέφτηκε όμως πως οι κούκλες αυτές μπορεί να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα; Δηλαδή κάποιος να μην έχει εκδηλώσει την παιδοφιλία του, να δοκιμάσει με μια τέτοια κούκλα, να του αρέσει και να αρχίσει να επιτίθεται σε μικρά κορίτσια»

Η εταιρία πάντως του κ. Τακάγκι κατασκευάζει αυτές τις κούκλες εδώ και 10 χρόνια, τώρα όμως άλλαξε το υλικό και έδωσε μια περισσότερο ανθρώπινη – παιδική, όψη σε αυτές.  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:42