search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:17
MENU CLOSE

«Καρφί» Σπίρτζη για Σταύρο Θεοδωράκη: Αγαπημένο παιδί της διαπλοκής

15.01.2016 21:39
«Καρφί» Σπίρτζη για Σταύρο Θεοδωράκη: Αγαπημένο παιδί της διαπλοκής - Media

Το… γάντι σήκωσε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, και απαντά σε σκληρή γλώσσα στο Ποτάμι, υπονοώντας τόσο τον πρόεδρο του κόμματος Σταύρο Θεοδωράκη, όσο βουλευτές και στελέχη του.

 

Το… γάντι σήκωσε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, και απαντά σε σκληρή γλώσσα στο Ποτάμι, υπονοώντας τόσο τον πρόεδρο του κόμματος Σταύρο Θεοδωράκη, όσο βουλευτές και στελέχη του.

Ειδικότερα ο Χρήστος Σπίρτζης επισημαίνει ότι “στα χρόνια του μεγάλου πάρτι, τα στελέχη από το Ποτάμι συμμετείχαν στα ΜΜΕ -δημόσια και ιδιωτικά- με ακριβοπληρωμένες αμοιβές είτε ως στελέχη των νεοφιλελεύθερων γραφείων εντός και εκτός χώρας, είτε ως κρατικοδίαιτοι, παροτρύνοντας το κόμμα να συνεχίσει τους πανηγυρισμούς για την εκλογή Μητσοτάκη.

Ο υπουργός Υποδομών δεν δίστασε να κάνει λόγο για «αγαπημένα παιδιά της διαπλοκής», τονίζοντας ότι «αυτό φαίνεται στα αγαπημένα σας ΜΜΕ, αλλά και στους καθρέπτες σας».

Αναφερόμενος ο υπουργός στον ένα χρόνο της κυβέρνησης στην εξουσία υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Οι φάκελοι στα συρτάρια μας, καθόλου μπερδεμένοι δεν είναι. Στα δεξιά συρτάρια βρίσκονται τα πεπραγμένα των νεοφιλελεύθερων της ΝΔ και των συνοδοιπόρων της, που έφεραν τον ελληνικό λαό στη φτώχεια και στη δυστυχία, και στα αριστερά συρτάρια μας οι θεσμικές αλλαγές, οι πραγματικές τομές και το πρόγραμμα υποδομών που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:12