search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:14
MENU CLOSE

Τσεχία: «Αδύνατη η ενσωμάτωση μουσουλμάνων στην Ευρώπη»

18.01.2016 07:22
Τσεχία: Προβάδισμα Ζέμαν στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών - Media

Ο Τσέχος πρόεδρος Μίλος Ζέμαν είναι γνωστός για τα αντι-προσφυγικά του συναισθήματα, τα οποία εκδηλώνει σε κάθε δυνατή ευκαιρία.

 

Ο Τσέχος πρόεδρος Μίλος Ζέμαν είναι γνωστός για τα αντι-προσφυγικά του συναισθήματα, τα οποία εκδηλώνει σε κάθε δυνατή ευκαιρία.

Προσφάτως δήλωσε πως «η εμπειρία των δυτικών ευρωπαϊκών πόλεων με τα γκέτο και τις απομονωμένες κοινότητες δείχνει πως η ενσωμάτωση της μουσουλμανικής κοινότητας στις Ευρωπαϊκές κοινωνίες είναι πρακτικά αδύνατη. Αφήστε τους να διατηρήσουν την κουλτούρα τους στις χώρες τους αλλιώς θα έχουμε και πάλι γεγονότα παρόμοια με αυτά της Κολωνίας».

Ανέφερε επίσης πως πιστεύει ότι η ενσωμάτωση είναι δυνατή μόνο μεταξύ κουλτούρων οι οποίες έχουν κοινά σημεία αναφοράς, δίνοντας για παράδειγμα την επιτυχή συμβίωση με τις ουκρανικές και βιετναμέζικες μειονότητες στην τσεχική κοινωνία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:12