search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:00
MENU CLOSE

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο υπαινίσσεται ότι θα έπρεπε ήδη να είχε κερδίσει ένα Όσκαρ

18.01.2016 07:46
Μπλεγμένος σε σκάνδαλο δισεκατομμυρίων ο Ντι Κάπριο - Τον κατηγορούν για σχέσεις με κύκλωμα μαύρου χρήματος στη Μαλαισία - Media

Ένα όσκαρ για τις προηγούμενες ερμηνείες του υπαινίσσεται ότι θα έπρεπε να είχε κερδίσει ο 41χρονος ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

 

Ένα όσκαρ για τις προηγούμενες ερμηνείες του υπαινίσσεται ότι θα έπρεπε να είχε κερδίσει ο 41χρονος ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Ο Ντι Κάπριο έχει προταθεί για Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού στην ταινία «The Revenant» και είναι η έκτη φορά που το όνομα του ηθοποιού βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους νικητές.

Σε σχετική ερώτηση για τη νίκη στην απονομή των βραβείων Όσκαρ, ο 41χρονος δήλωσε στο BBC: «Η αλήθεια είναι ότι έχω βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν, στις οποίες πίστευα ότι ταινίες ή ερμηνείες, δικές μου ή άλλων, θα έπρεπε είτε να έχουν προταθεί περισσότερο είτε αγαπηθεί από το κοινό, είτε οι κριτικοί θα έπρεπε να τις είχαν εκτιμήσει περισσότερο.

Ωστόσο, αυτό είναι πέρα από τον έλεγχό σου».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Γνωρίζοντας ότι έκανα μια ταινία, η οποία κατανάλωσε μεγάλο μέρος της ζωής μου, στο οποίο συγκεντρωθήκαμε και αφοσιωθήκαμε τόσο πολύ, δώσαμε ό,τι θα μπορούσαμε να έχουμε δώσει. Για να κάθομαι εδώ κοιτάζοντας την παραλαβή πολλών υποψηφιοτήτων της ταινίας, όχι μόνο δεν αισθάνομαι καλά αλλά αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι λαχταρούν να δουν ένα διαφορετικό είδος ταινίας».

Τέλος, αναφέρθηκε στα δύσκολα γυρίσματα της ταινίας: «Σκέφτομαι τις συνθήκες που έπρεπε να κάνουμε τα γυρίσματα του βασικού σκελετού της ταινίας, τις υπερβολικά χαμηλές θερμοκρασίες. Αλλά όλοι που ήταν μέρος της ταινίας, συμπεριλαμβανομένου κι εμένα του ίδιου, ξέραμε ότι σε κάθε σκηνή θα εμπλεκόμασταν σε κάτι το οποίο θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:59