search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:35
MENU CLOSE

Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και όλο της το σόι!…

18.01.2016 17:34
Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και όλο της το σόι!... - Media
Το δίκιο του ηττημένου υπερασπίζεται ο νεαρός γραμματέας της ευυπόληπτης νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είναι ο μόνος που δεν ψεύδεται τελικά, διότι ομολόγησε την ωμή, ωμότατη, και ανομολόγητη αλήθεια μιας κυνικής Αριστεράς του ρεβανσισμού

 

Το δίκιο του ηττημένου υπερασπίζεται ο νεαρός γραμματέας της ευυπόληπτης νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είναι ο μόνος που δεν ψεύδεται τελικά, διότι ομολόγησε την ωμή, ωμότατη, και ανομολόγητη αλήθεια μιας κυνικής Αριστεράς του ρεβανσισμού, της αμορφωσιάς, του άκρατου και ασυμμάζευτου λαϊκισμού, που συντηρεί ζωντανό τον εμφυλιοπολεμικό διχασμό, το πνεύμα της σύγκρουσης αλλά και της αμετανοησίας των εγκλημάτων που διαπράχθησαν  και από τους αγωνιστές  της αντίστασης!

Ως Ξανθόπουλος της Αριστεράς, το καμάρι της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ αιτιολογεί μια σειρά άθλιων κομματικών  διορισμών της μητέρας του, του αδελφού του και της φίλης του ως χρεωστούμενα της ελληνικής κοινωνίας και της δημοκρατίας στους αγώνες του παππού του. Εκτός τού ότι κακοποιεί βάναυσα την ιστορία που την ερμηνεύει με οικογενειακά κριτήρια και βλακώδεις απαράδεκτους ηρωικούς συναισθηματισμούς που ανακαλούν έναν σκοταδιστικό μεσαίωνα σκέψης, ντροπιάζει και τους όποιους -και υπό κρίση- αγώνες του παππού του που επικαλείται.  Επίσης, ντροπιάζει ολόκληρη τη νεολαία, που αγωνίζεται να βρει εργασία πιστεύοντας στην αξιοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ που θα φέρει το Νέο στην θέση του Παλιού και τις ίσες ευκαιρίες με μέτρο την αξιοσύνη της φιλενάδας του γραμματέα της νεολαίας μιας θλιβερής και ανυπόφορης πλέον Αριστεράς. Ντροπιάζει και τον εαυτό του -αν έχει στοιχειώδη συνείδηση…- που δεν παραιτείται. Ντροπιάζει και τον ήδη ντροπιασμένο πρωθυπουργό που δεν τολμά να τον εγκαλέσει…

Δεν συνεχίζω, λόγω αποτροπιασμού, και ολοκληρώνω παραθέτοντας  απλά το σχετικό συγκλονιστικό σχόλιο του Πέτρου Τατσόπουλου.

«Eίμαι έξι μήνες στο βουνό. Ζέχνω. Ξεπαγιάζω. Πεινάω. Τρώω φύλλα από τα δέντρα. Πίνω νερό από τις γούρνες. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια. Φοβάμαι ότι, την ώρα που κοιμάμαι, θα φάω καμιά σφαίρα. Πρέπει να προλάβω. Να σκοτώσω αυτούς που θέλουν να με σκοτώσουν. Μονάχα ένα όραμα με κρατάει όρθιο. Να διορίσει ο εγγονός μου τη φαμίλια στο δημόσιο».  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:35