search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:13
MENU CLOSE

Βρήκε το πρόσωπο θύματος τροχαίου σε πλυντήριο αυτοκινήτων!

19.01.2016 07:02
Βρήκε το πρόσωπο θύματος τροχαίου σε πλυντήριο αυτοκινήτων! - Media

Μήνυση σε οδηγό που τράκαρε και έφυγε αφήνοντας αβοήθητο το θύμα έκανε μία μοτοσικλετίστρια αφού διαπίστωσε ότι το πρόσωπο του θύματος βρισκόταν στο πάτωμα ενός πλυντηρίου αυτοκινήτων.

 

Μήνυση σε οδηγό που τράκαρε και έφυγε αφήνοντας αβοήθητο το θύμα έκανε μία μοτοσικλετίστρια αφού διαπίστωσε ότι το πρόσωπο του θύματος βρισκόταν στο πάτωμα ενός πλυντηρίου αυτοκινήτων.

Ο 81χρονος Έλτζι Μπράντφορντ σκοτώθηκε όταν τον χτύπησε με φορτηγό ο οδηγός Ντέιβιντ Γουέλκ.

Στη συνέχεια, η μοτοσικλετίστρια Κίμπερλι Κριτζ ανακάλυψε μεγάλο μέρος του προσώπου του ηλικιωμένου σε πλυντήριο αυτοκινήτων, στο Λίβινγκστον της Μοντάνα, και από τότε δέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Το μέλος του σώματος φέρεται να κατέληξε στο πλυντήριο αυτοκινήτων όταν ένας άλλος οδηγός χτύπησε με το αυτοκίνητό του τη σορό του ηλικιωμένου στον δρόμο και μετά πήγε να το καθαρίσει.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στις ΗΠΑ, η Μπράντφορντ μήνυσε την εταιρεία με φορτηγά για την οποία εργάζεται ο Γουέλκ για διάφορους λόγους συμπεριλαμβανομένων της αμέλειας και της ηθικής βλάβης. Τα νομικά έγγραφα αναφέρουν ότι βρήκε «ένα μεγάλο αναγνωρίσιμο μέρος ανθρώπινου προσώπου» και ότι χρειάζεται «εντατική ψυχολογική υποστήριξη».

Στη συνέχεια, προσθέτει ότι η αστυνομία της φέρθηκε ως ύποπτη κατά την διάρκεια της εγκληματολογικής έρευνας για αρκετές ώρες μετά το περιστατικό στις 30 Σεπτεμβρίου του 2013.

Ισχυρισμοί αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος ταξίδευε για να επισκεφθεί την οικογένειά του στο Τέξας, όταν το όχημά του προσέκρουσε σ’ ένα φράχτη και μετά άρχισε να περπατά κατά μήκος του δρόμου.

Τελικά, ο Γουέλκ καταδικάστηκε σε έξι έτη φυλάκισης με αναστολή τον Ιανουάριο του 2015.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:13