23/01/2020 16:16:50

Η πιο παράξενη αντίδραση σε μποτιλιάρισμα: Αγανακτισμένος Ρώσος επιχειρεί να αυτοκτονήσει πηδώντας σε διερχόμενο λεωφορείο (Video)

Η πιο παράξενη αντίδραση σε μποτιλιάρισμα: Αγανακτισμένος Ρώσος επιχειρεί να αυτοκτονήσει πηδώντας σε διερχόμενο λεωφορείο (Video) - Media

 

Ένα παράξενο στιγμιότυπο κατέγραψε κάμερα σε μποτιλιαρισμένο δρόμο της Ρωσίας. Ο εκνευρισμένος Ρώσος, βγήκε από το ταξί που τον μετέφερε στη δουλειά του, πήρε φόρα και έπεσε πάνω σε διερχόμενο λεωφορείο.

Σύμφωνα με το rt.com, ο Ρώσος αγανάκτησε από το σχεδόν 30λεπτο  κόλλημα σε μποτιλιάρισμα και επιχείρησε να αυτοκτονήσει πηδώντας πάνω στο λεωφορείο.

Όμως όπως προσθέτει το πρακτορείο, η προφανής προσπάθεια να αυτοκτονήσει ήταν αποτυχημένη και τη γλύτωσε με ρήξη σπλήνας, μερικά  σπασμένα πλευρά και μώλωπες. Ο άνδρας που είναι ντυμένος με ένα μπλουζάκι και αθλητικά παπούτσια, κάτι που δεν συνηθίζεται στον βαρύ ρωσικό χειμώνα, μετά τη σύγκρουση επέστρεψε στο ταξί και πήγε στην δουλειά του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο άνδρας πήγε στο νοσοκομείο μετά τη δουλειά του.

 

 

Πηγή: rt.com

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.