search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:05
MENU CLOSE

Διάσημος ηθοποιός απεγκλώβισε άνδρα από φλεγόμενο όχημα (Video)

20.01.2016 08:04
Θύμα ρατσιστικής επίθεσης γνωστός ηθοποιός - Media

Ο Jamie Foxx, βραβευμένος με Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία «Ray», έσωσε έναν άνδρα ο οποίος είχε παγιδευτεί σε ένα φλεγόμενο αμάξι.

 

Ο Jamie Foxx, βραβευμένος με Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία «Ray», έσωσε έναν άνδρα ο οποίος είχε παγιδευτεί σε ένα φλεγόμενο αμάξι.

Ο γνωστός ηθοποιός είδε το αμάξι του 32χρονου Brett Kyle να εκτρέπεται της πορείας του και να αναποδογυρίζει με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά. Χωρίς να χάσει χρόνο, έτρεξε μαζί με έναν ακόμα περαστικό στο σημείο και, χρησιμοποιώντας έναν κόφτη, έσπασαν το τζάμι του αμαξιού, έκοψαν τη ζώνη και τράβηξαν έξω τον άτυχο άνδρα. Δευτερόλεπτα αργότερα, το αμάξι εξερράγη.

Ο Jamie Foxx εμφανίστηκε στο κανάλι ABC και δήλωσε σχετικά με το συμβάν πως «Είχε (ο άλλος περαστικός) μαζί τον κόφτη. Χτύπησε το τζάμι και εγώ μπήκα μέσα για να προσπαθήσω να κόψω τη ζώνη. Όμως ήταν διπλωμένος από πάνω της και την έκρυβε. Πήρα τον κόφτη και έκοψα τη ζώνη σε δυο σημεία, το ένα κοντά στο λαιμό του. Μετά οι φλόγες πλησίασαν την καμπίνα καθώς τραβιόμουν προς τα έξω. Πρέπει να του ακούμπησαν τα πόδια γιατί τον έκαναν να τιναχτεί προς τα έξω και έτσι καταφέραμε να τον τραβήξουμε τελείως. Πέντε δευτερόλεπτα μετά, το αμάξι εξερράγη».

Ο πατέρας του άτυχου άνδρα δήλωσε στις κάμερες πως «Δε με νοιάζει ποιος είναι, δε με νοιάζει τι κάνει στη ζωή του, δε με νοιάζει τι επαγγέλλεται. Απλά και μόνο η ιδέα πως κάποιος θα έκανε μια τέτοια ανιδιοτελή πράξη είναι παραπάνω από όσα μπορώ να κατανοήσω. Κλαίω από τη χαρά μου. Έχει δυο αδερφές και έναν αδερφό οι οποίοι θα είχαν χάσει τον αδερφό τους αν δεν ήταν αυτός».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:00