search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:51
MENU CLOSE

Εστιατόριο στη Ρώμη απαγόρευσε την είσοδο σε 5χρονα: Είναι μικροί, ανεξέλεγκτοι τρομοκράτες (Photo)

21.01.2016 06:48
Εστιατόριο στη Ρώμη απαγόρευσε την είσοδο σε 5χρονα: Είναι μικροί, ανεξέλεγκτοι τρομοκράτες (Photo) - Media

Ένα εστιατόριο στη Ρώμη απαγορεύει την είσοδο σε παιδιά κάτω των 5 ετών, καθώς όπως υποστηρίζει «είναι μικροί, ανεξέλεγκτοι τρομοκράτες».

 

Ένα εστιατόριο στη Ρώμη απαγορεύει την είσοδο σε παιδιά κάτω των 5 ετών, καθώς όπως υποστηρίζει «είναι μικροί, ανεξέλεγκτοι τρομοκράτες».

Στη βιτρίνα του εστιατορίου La Fraschetta del Pesce έχει τοποθετηθεί πινακίδα που γράφει: «Εξαιτίας μερικών δυσάρεστων περιστατικών, που προκλήθηκαν από την έλλειψη τρόπων, τα παιδιά κάτω των 5 ετών δεν επιτρέπονται σε αυτό το εστιατόριο».

Η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Στις αντιδράσεις των χρηστών και των κατοίκων της Ρώμης, θέλησε να απαντήσει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Μάρκο Μαγκλιότσι στην La Repubblica προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα: «Τρέχουν και γλιστράνε ανάμεσα στα τραπέζια. Πετάνε λάδι στο πάτωμα, χύνουν νερό, στέλνουν την αλατιέρα στην άλλη πλευρά της αίθουσας, προσπαθούν να διαλύσουν τα έπιπλα, ουρλιάζουν, κλαίνε και πάνω από όλα σιχαίνονται το ψάρι».

Την Τρίτη δύο αστυνομικοί επισκέφθηκαν το εστιατόριο και ζήτησαν εξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη για την πινακίδα. Σύμφωνα με την ιταλική νομοθεσία, δεν επιτρέπεται η απαγόρευση εισόδου σε κάποιον πελάτη σε εστιατόριο αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.

Το εστιατόριο La Fraschetta del Pesce είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται κοντά στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης και φημίζεται για το φρέσκο ψάρι που σερβίρει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15