search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:31
MENU CLOSE

Δείτε ποιοι σταρ έχουν υποφέρει από κρίσεις πανικού! (Photos)

21.01.2016 13:37
Δείτε ποιοι σταρ έχουν υποφέρει από κρίσεις πανικού! (Photos) - Media

Ποιος είπε ότι η δόξα και το χρήμα εξασφαλίζουν την ψυχική ηρεμία. Σίγουρα λύνουν πολλά προβλήματα, αλλά δημιουργούν και μερικά ακόμα…

 

Ποιος είπε ότι η δόξα και το χρήμα εξασφαλίζουν την ψυχική ηρεμία. Σίγουρα λύνουν πολλά προβλήματα, αλλά δημιουργούν και μερικά ακόμα. Δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί που πιέζονται όταν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή δημοσιότητας, αγχώνονται για το πώς θα διατηρήσουν τα κεκτημένα τους και γενικά παθαίνουν κρίσεις άγχους. Κάποιοι άλλοι αντιμετώπισαν το άγχος αρκετά μικροί αφού υπήρξαν «αντικοινωνικά» παιδιά με ανασφάλειες και φοβίες.

Δείτε ποιοι σταρ έχουν υποφέρει από κρίσεις άγχους:

 

Μπορεί να είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της περσινής χρονιάς, σύμφωνα με τη λίστα Forbes, αλλά η Τζένιφερ Λόρενς έχει αντιμετωπίσει τα άγχος από τα γεννοφάσκια της. Οι πρώτες κρίσεις εμφανίστηκαν όταν πήγε σχολείο. Η ίδια το αποκαλεί «άγχος κοινωνικοποίησης» και θεωρεί ότι το ξεπέρασε με την υποκριτική. «Ένοιωθα άχρηστη αλλά με την υποκριτική άρχισα να αισθάνομαι ικανή…», έχει πει. Όχι απλά ξεπέρασε τις ανασφάλειες της, αλλά έχει πάρει και Όσκαρ. Και είναι μόλις 26 ετών…

 

 

Και η Τέιλορ Σουίφτ έχει αντιμετωπίσει προβλήματα στρες. Ακόμα και πάνω στη σκηνή ήταν έτοιμη να καταρρεύσει από το άγχος, το οποίο όμως, δεν πήγαζε από την πίεση της συναυλίας. Εκείνη την περίοδο ήταν πολύ αγχωμένη με τα προσωπικά της και είχε αγωνία για το πόσο θα κρατήσει η σχέση της. Τα έχει πει η ίδια σε συνέντευξη χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτει σε ποια σχέση της αναφέρεται.

 

 

Η γλυκύτατη Έμα Στόουν έχει μιλήσει δημόσια για τις κρίσεις πανικού που είχε στο παρελθόν. «Την πρώτη φορά που έπαθα κρίση πανικού ήμουν στο σπίτι μιας φίλης και νόμιζα ότι είχε πάρει φωτιά. Πήρε τηλέφωνο την μητέρα μου και ήρθα να με πάρει. Είχα κρίσεις πανικού για τα επόμενα τρία χρόνια», έχει διηγηθεί. Στην πραγματικότητα φοβόταν τον θάνατο, τόσο τον δικό της, όσο και αγαπημένων προσώπων της. Και την Έμα Στόουν βοήθησε η υποκριτική.

 

 

Ακόμα και η βασίλισσα της ποπ υποφέρει από κρίσεις πανικού. Παρόλο που έχει δώσει άπειρες συναυλίες μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους, έχει εξομολογηθεί, ότι είναι κάποιες φορές που νοιώθει ότι θα πεθάνει πάνω στην σκηνή. «Παθαίνω κρίσεις πανικού και νοιώθω ότι οι άλλοι αναπνέουν τον αέρα μου». Και πώς τις αντιμετωπίζει πάνω στην σκηνή; Γυρνά την πλάτη της στον κόσμο, παίρνει βαθιές ανάσες και λέει στον εαυτό της ότι «όλα θα πάνε καλά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:29