search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:43
MENU CLOSE

Λεβέντης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η συνέχεια του ΠΑΣΟΚ (Video)

25.01.2016 08:29
Λεβέντης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η συνέχεια του ΠΑΣΟΚ (Video) - Media

«Οι ξένοι απαιτούν κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ, τα άλλα κόμματα είτε μπουν είτε δεν μπουν, μικρή αξία έχει. ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία πρέπει να σηκώσουν το βάρος γιατί είναι και τα κόμματα που πτώχευσαν τη χώρα» δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

 

«Οι ξένοι απαιτούν κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ, τα άλλα κόμματα είτε μπουν είτε δεν μπουν, μικρή αξία έχει. ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία πρέπει να σηκώσουν το βάρος γιατί είναι και τα κόμματα που πτώχευσαν τη χώρα» δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό AΝΤ1.

«Γιατί και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διάδοχος του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι καινούργιο κόμμα. Μην τον λογαριάζετε τον ΣΥΡΙΖΑ ως ΣΥΡΙΖΑ, που λέει ο Τσίπρας, ο οποίος χθες τόνισε ότι ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία πτώχευσαν την Ελλάδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η συνέχεια του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ έσβησε και όλοι οι ψηφοφόροι πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ, μην έχουμε αυταπάτες» πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης.


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:42