search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:00
MENU CLOSE

Ένα ανθρώπινο αυτί μεγαλώνει στην πλάτη ενός ποντικιού (Photos)

25.01.2016 13:44
Ένα ανθρώπινο αυτί μεγαλώνει στην πλάτη ενός ποντικιού (Photos) - Media

Όσο και εάν δεν πιστεύετε αυτό που βλέπετε, ισχύει. Πρόκειται για ένα πλήρως λειτουργικό αυτί που δημιούργησαν Ιάπωνες επιστήμονες στην πλάτη ενός αρουραίου

 

 

Όσο και εάν δεν πιστεύετε αυτό που βλέπετε, ισχύει. Πρόκειται για ένα πλήρως λειτουργικό αυτί που δημιούργησαν Ιάπωνες επιστήμονες στην πλάτη ενός αρουραίου

Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Κιότο κατάφεραν να δημιουργήσουν στην πλάτη ενός αρουραίου, ένα ανθρώπινο αυτί, και τονίζουν πως με τη μέθοδο αυτή θα μπορούν σε λιγότερο από 5 χρόνια να δημιουργούν μέσα στο σώμα ζώων, ανθρώπινα μέλη που θα μεταμοσχεύονται.

Πιο συγκεκριμένα τονίζουν πως με τη μέθοδο αυτί κάποιος που έχει ανωμαλίες στο πρόσωπο, ή είχε κάποιο ατύχημα και καταστράφηκε η μύτη ή το αυτί του, οι επιστήμονες θα το αναγεννούν μέσα σε σώμα ζώων και θα του το μεταμοσχεύουν.

Φυσικά και αυτό γίνεται με βλαστοκύτταρα, τα οποία παίρνουν από τον λήπτη, τα εμφυτεύουν στο ποντίκι και στη συνέχεια μεγαλώνει το ανθρώπινο μέλος κανονικά. Μετά με μια επέμβαση αφαιρείται και τοποθετείται σε εκείνον που το έχει ανάγκη.

Οι επιστήμονες στην Αγγλία έχουν επιτύχει κάτι παρόμοιο με μύτη η οποία αναπτύσσεται σε ανθρώπινο χέρι και στη συνέχεια αφαιρέθηκε και μεταμοσχεύθηκε σε ασθενή που την είχε ανάγκη.

   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:57