search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:16
MENU CLOSE

Η ντροπιαστική στιγμή για μια πανέμορφη ρεπόρτερ που από το κρύο «έσταζε» η μύτη της, ζωντανά στον αέρα (Video)

25.01.2016 17:23
Η ντροπιαστική στιγμή για μια πανέμορφη ρεπόρτερ που από το κρύο «έσταζε» η μύτη της, ζωντανά στον αέρα (Video) - Media

Το επάγγελμα του ρεπόρτερ απαιτεί να κάνει ρεπορτάζ ακόμη και όταν όλα έχουν παγώσει από το κρύο. Να βγαίνει ζωντανά ακόμη και όταν η μύτη του «τρέχει» από το δριμύ ψύχος

 

 

Το επάγγελμα του ρεπόρτερ απαιτεί να κάνει ρεπορτάζ ακόμη και όταν όλα έχουν παγώσει από το κρύο. Να βγαίνει ζωντανά ακόμη και όταν η μύτη του «τρέχει» από το δριμύ ψύχος

Οι χαμηλές θερμοκρασίες και το χιόνι σάρωσαν το Σαββατοκύριακο τις Ανατολικές ακτές των ΗΠΑ. Η πανέμορφη ρεπόρτερ του καναλιού 5, Αλεξάνδρα Κοέν, έπρεπε να μεταδώσει ζωντανά τις εξελίξεις. Ντυμένη βαριά μέσα στη χιονοθύελλα μετέδιδε ότι συνέβαινε.

Κάποια στιγμή και ενώ βρισκόταν στον αέρα, από το κρύο, η μύτη της άρχισε να στάζει. Δεν μπορούσε να τη φυσήξει, ούτε να τη ρουφήξει μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές, οπότε προτίμησε να την αφήσει έτσι. Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να είχε παγώσει τόσο το πρόσωπο της που να μην ένιωθε πως κάτι έτρεχε από τα ρουθούνια της.

Η όμορφη μελαχρινή ρεπόρτερ με τα πράσινα μάτια σαν γνήσια επαγγελματίας, συνέχισε να μεταδίδει. Αυτό την έκανε ιδιαίτερα αγαπητή στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που άρχισαν να την επευφημούν.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:08