search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:09
MENU CLOSE

Αμερικανικό κανάλι «έκοψε» το τρέιλερ του «Carol» λόγω λεσβιακών σκηνών (Video)

29.01.2016 11:06
Κορωνοϊός: Πέθανε η ηθοποιός Carol Sutton - Media

Για το ABC δεν έχει καμία σημασία του γεγονός ότι το «Carol» του Τοντ Χέινς έχει κερδίσει έξι υποψηφιότητες για Όσκαρ. 

 

Για το ABC δεν έχει καμία σημασία του γεγονός ότι το «Carol» του Τοντ Χέινς έχει κερδίσει έξι υποψηφιότητες για Όσκαρ. Το κανάλι ABC, που ανήκει στην Disney, αποφάσισε ότι δεν μπορεί να προβάλλει το τρέιλερ την ταινία καθώς περιέχει μια σκηνή όπου η Κέιτ Μπλάνσετ είναι στο κρεβάτι με την Ρούνι Μάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Page Six» το τρέιλερ θα προσαρμοστεί ώστε να μπορεί να προβληθεί στο κανάλι.

Θυμίζουμε ότι η ταινία βασίζεται στο βιβλίο της Πατρίσια Χάισμιθ «The price of salt» και έχει θέμα τον καταπιεσμένο έρωτα την δεκαετία του ’50.

Η νεαρή Τερέζ Μπέλιβετ, η οποία δουλεύει σε ένα πολυκατάστημα, γνωρίζει την καλοντυμένη, εμφανισιακά εντυπωσιακή και ευκατάστατη Κάρολ Ερντ. Μια ιδιαίτερη έλξη αναπτύσσεται ανάμεσα στις δύο γυναίκες, η δεύτερη εκ των οποίων είναι μητέρα ενός μικρού κοριτσιού και εγκλωβισμένη σε έναν τυπικό γάμο. Οι δύο γυναίκες αποφασίζουν να κάνουν ένα ταξίδι, αλλά όταν γυρίζουν τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την Κάρολ. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:08